Yalova'da deprem mi oldu? Marmara'da hissedildi! Yalova'da deprem kaç büyüklüğünde oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yalova'da deprem mi oldu? Marmara'da hissedildi! Yalova'da deprem kaç büyüklüğünde oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün gece Yalova'da meydana gelen depremin ardından vatandaşlar endişelendi. Marmara'da çoğu yerde hissedilen deprem ile ilgili aramalar arttı. Peki, Yalova'da deprem mi oldu? Marmara'da hissedildi! Yalova'da deprem kaç büyüklüğünde oldu? Detaylar...

17 Aralık gecesi Yalova'da meydana gelen 4.1'lik depremin ardından vatandaşlar deprem mi oldu? araştırması yapıyor. Korkutan deprem çoğu yerde hissedilirken Yalova'da deprem mi oldu? Marmara'da hissedildi! Yalova'da deprem kaç büyüklüğünde oldu? soruları da gündeme geldi. 

YALOVA'DA DEPREM Mİ OLDU?

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 17 Aralık gecesinde saat 23.53'te 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Marmara Denizi'nde, Çınarcık ilçesinin 8,52 kilometre açıklarında meydana gelen depremin 11,18 kilometre derinlikte olduğu açıklandı. Şu an için ise 4.1'lik depremin düşük şiddetli artçıları devam etmektedir.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Marmara Denizi, Yalova, Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." dedi.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ!

Yalova'da deprem mi oldu? Marmara'da hissedildi! Yalova'da deprem kaç büyüklüğünde oldu?

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...