Vargas hangi takımda oynuyor? Melissa Vargas hangi takıma transfer oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Vargas hangi takımda oynuyor? Melissa Vargas hangi takıma transfer oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

16 Ekim 1999 yılında doğan Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusu olan Melissa Vargas'ın hangi takımda oynadığı merak ediliyor. Sevilen oyuncu ile ilgili Vargas hangi takımda oynuyor? Melissa Vargas hangi takıma transfer oldu? soruları araştırıldı.

Babası bir hentbol oyuncusu olan Vargas, voleybola 6 yaşında sokakta oynayarak başladı. Milli takımımızda oynayan Melissa Vargas'ın hangi takıma transfer olduğu merak edilirken Vargas hangi takımda oynuyor? Melissa Vargas hangi takıma transfer oldu? soruları gündeme geldi. 

MELİSSA VARGAS HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Vargas'ın menajerlik şirketi SB Community, "Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a geldi." açıklamasını yapmıştı. Vargas, 2025-26 sezonuna kadar Tianjin Bohai Bank ile sözleşme imzaladı.

MELİSSA VARGAS KİMDİR?

16 Ekim 1999 yılında Cienfuegos'da doğan Vargas, Küba asıllı Türk voleybolcudur. 2023'te Türkiye kadın millî voleybol takımına dahil oldu. 8 yaşında okul takımına katılarak spor hayatına başladı. Okul takımında kazandığı başarılar sebebiyle "Küba'nın geleceği" olarak görülüyordu. 2016 senesinde bir sezon Çekya'da oynadı. Sakatlık geçirerek tedavi için ülkesine döndü. Ülkesindeki tedavi imkanlarından memnun kalmadığını söylediği ve eleştirdiği için disiplinsizlik gerekçesiyle 2017'den başlayarak 4 yıl süre ile milli takımda oynamaktan men edildi. 

9 Nisan 2021'de T.C. vatandaşı oldu ve TC kimliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan aldı. Melissa olan ilk adını Melisa olarak değiştirdi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...