Twitter (X) zaman akışı sorunu! Son dakika 21 Aralık Twitter neden açılmıyor, bozuldu mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Twitter (X) zaman akışı sorunu! Son dakika  21 Aralık Twitter neden açılmıyor, bozuldu mu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medya platformu olan Twitter'da (X) giriş esnasında sorun yaşanıyor. Uygulamaya giriş esnasında sorun yaşayanlar ise Twitter (X) zaman akışı sorunu! Son dakika 21 Aralık Twitter neden açılmıyor, bozuldu mu? sorularına yanıt aradı.

Twitter uygulamasında meydana gelen sorunun ardından Twitter (X) zaman akışı sorunu! Son dakika 21 Aralık Twitter neden açılmıyor, bozuldu mu? soruları araştırıldı. 21 Aralık günü sabah saatlerinde Twitter'da meydana gelen sorun ile beraber Twitter çöktü mü? sorusu gündeme geldi.

TWİTTER SORUN MU VAR, NEDEN AÇILMIYOR?

Twitter uygulamasında 21 Aralık günü bazı teknik problemler meydana geldi. 

Sosyal medya uygulaması olan X'in çöktüğüne ilişkin kullanıcılardan raporlar geldi. Downdetector.com'a göre, sosyal medya platformu olan Twitter'ta (X) Perşembe günü sabah saatlerinde dünya çapında kesintiler yaşanmaktadır.

Twitter (X) zaman akışı sorunu! Son dakika  21 Aralık Twitter neden açılmıyor, bozuldu mu?

TWİTTER ZAMAN AKIŞI SORUNU NEDİR?

Twitter uygulamasının hem web hem de mobil sürümlerde yenilenmesi durdu. Akışı yenilemek için ana sayfaya giren kullanıcılar boş bir ekran ile karşı karşıya kaldı.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...