Survivor All Star 2024 kadrosunda kimler var? Survivor ne zaman başlıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor All Star 2024 kadrosunda kimler var? Survivor ne zaman başlıyor?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor 2024 All Star için geri sayım başladı. TV8 ekranlarının sevilen programlarından Survivor'ın 2024 kadrosu da belli oldu. Peki yeni konsepti ile ekranlara gelecek Survivor 2024 All Star ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları seçildi mi, kim? Yeni sezonu için heyecanın zirvede olduğu yarışma hakkında bilinenleri sizin için derledik.

Survivor 2024 All Star'ın ne zaman başlayacağı, heyecan dolu yarışma programının takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile merakla beklenen yarışmanın yeni sezon öncesinde yayın tarihi günlerdir araştırılıyor.  İşte sevilen yarışma programının yayın tarihi ve çok konuşulacak Survivor 2024 All Star kadrosu..

SURVİVOR 2024 NE ZAMAN BAŞLIYOR?  

Survivor All Star yarışmasının ne zaman başlayacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yarışmanın 2024 yılının ocak ayında başlayacağı tahmin ediliyor.  Yarışmanın geçen sene 15 Ocak'ta başladığı göz önüne alındığında bu sene de Ocak ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.

SURVİVOR 2024 ALL STAR KADROSUNDA KİMLER VAR?

Survivor 2024 All Star'da takımlarda yarışacak 19 yarışmacı belli oldu.TV8'in sahibi, ünlü yapımcıAcun Ilıcalı yarışmaya dahil olan 19 ismi sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte açıklanan o isimler;

Nihat Altınkaya

Nagihan Karadere

Ogeday Girişken

Aleyna Kalaycıoğlu

Sercan Yıldırım

Damla Can

Turabi Çamkıran

Poyraz Yiğit

Merve Aydın

Nefise Karatay

Doğukan Manço

Seda Ocak

Sahra Işık

Yasin Obuz

Gizem Memiç

Özgür Tetik

Furkan Kızılay

Ersin Korkut

Hakan Hatipoğlu

Survivor All Star 2024 kadrosunda kimler var? Survivor ne zaman başlıyor?

SURVİVOR KONSEPTİ BU YIL DEĞİŞİYOR

Geçtiğimiz sezonun final gecesi Acun Ilıcalı 2024 sezonu konseptini de açıklayarak Survivor 2024 All Star için bazı ipuçları verdi. Acun Ilıcalı, "Önümüzdeki senenin konsepti SMS'siz Surivivor'la geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak. All Star yapıyoruz. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor." dedi.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...