Sultangazi Belediyesi hangi parti? Sultangazi Belediye Başkanı kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sultangazi Belediyesi hangi parti? Sultangazi Belediye Başkanı kimdir?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sultangazi, İstanbul Avrupa Yakası'nda bir ilçedir. 2008 yılında Gaziosmanpaşa'ya bağlı 14, Eyüpsultan ve Esenler'e bağlı birer mahallenin katılımıyla kuruldu. Arama motorlarında ise Sultangazi Belediyesi hangi parti? Sultangazi Belediye Başkanı kimdir? soruları araştırıldı.

Son günlerde merak edilenler arasında Sultangazi Belediyesi yer aldı. Vatandaşların merak ettikleri arasında ise Sultangazi Belediyesi hangi parti? Sultangazi Belediye Başkanı kimdir? soruları yer alıyor. İşte merak edilenler...

SULTANGAZİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN?

Sultangazi Belediye Başkanlığı görevini Abdurrahman Dursun yapmaktadır.

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN DURSUN KİMDİR?

1972 yılında Adıyaman’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adıyaman’da tamamladıktan sonra Adıyaman İmam Hatip Lisesi’nde lise eğitimi alan Dursun, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Tuba Büyükaslan ile  evli olan Dursun; 2 erkek çocuk babasıdır.

Profesyonel iş yaşamına 1997 yılında başladı. İstanbul'da faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde hukuk müşavirliği ve serbest avukatlık yaptı. Birlik Vakfı Hukukçular Kulübü Başkanlığı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanlığı da yapan Av. Abdurrahman Dursun, Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda görev yapmıştır.

Sultangazi Belediyesi hangi parti? Sultangazi Belediye Başkanı kimdir?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın 2006 yılında yapılan kongresinde İl Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen Dursun aktif siyasi hayatı başlamış oldu. 2009, 2012, 2015 yıllarında yapılan il kongrelerinde AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Bu süre içerisinde Teşkilat, Seçim İşleri, Siyasi ve Hukuki İşler ve Yerel Yönetimler birim başkanlıklarında görev yaptı.

30 Mart 2018 tarihinde yapılan AK Parti Sultangazi 4. Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Dursun, 31 Mart 2019 tarihli Mahalli İdareler Genel seçimlerinde aday gösterildi ve halkın büyük teveccühünü alarak, Sultangazi Belediye Başkanı oldu.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...