Sinan Urfalı kimdir? Kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sinan Urfalı kimdir? Kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adını görmeye alışkın olduğumuz isimlerden biri olan Sinan Urfalı'nın hayatı merak ediliyor. İş adamı olan ismin hayatı merak edilirken Sinan Urfalı kimdir? Kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? soruları araştırılıyor. İşte detaylar...

İş adamı olan ve uzun yıllar önce Şeyma Subaşı ile adı anılan Sinan Urfalı'nın kim olduğu merak ediliyor. Kemerburgaz-Göktürk yolunda trafik kazası yapan ismin sağlık durumu ise araştırıldı. Peki, Sinan Urfalı kimdir? Kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

SİNAN URFALI KİMDİR?

İş insanı olarak tanınan, 36 yaşında olan Sinan Urfalı'nın ismi uzun seneler önce Şeyma Subaşı ile anılmıştı. Eşi Burcu Urfalı 2018 yılında İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde uçak kazasında hayatını kaybetmişti. Hamile eşini kaybeden Sinan Urfalı zor bir süreçten geçmişti. 

SİNAN URFALI KAZA MI YAPTI?

Sinan Urfalı 7 Aralık günü Kemerburgaz-Göktürk yolunda arabası ile trafik kazası geçirdi. Yağmurlu havada kayganlaşan yol nedeniyle kontrolü kaybettiği araç hasar alırken Urfalı herhangi bir yara almadı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem 8 Aralık 2023 11:53

Yağmurda ıslak zeminde araba kullanmak çok zor özellikle İstanbul'da. Dikkatli olmak gerekiyor

Sedef 8 Aralık 2023 11:52

Neyse ki cana değil mala gelmiş

Sonraki Haber Yükleniyor...