Sihirli Annem oyuncuları Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı kaç yaşında, kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sihirli Annem oyuncuları Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı kaç yaşında, kimdir?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Sihirli Annem yayınlandığı dönemin en popüler dizilerinden biriydi. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise araştırılıyor. Peki, Sihirli Annem oyuncuları Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı kaç yaşında, kimdir?

Sihirli Annem, Süreç Film imzalı, 2003-2012 yılları arasında yayımlanan, Gamze Özer tarafından oluşturulan Türk yapımı çocuk ve fantastik türdeki televizyon dizisi. Dizide yer alan Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı isimleri ise gündemde yer alırken araştırılıyor. Arama motorlarında Sihirli Annem oyuncuları Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı kaç yaşında, kimdir? soruları araştırılıyor.

SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARINDAN ZEYNEP ÖZKAYA KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Özkaya, 23 Ocak 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sihirli Annem dizisinde Çilek rolü ile ekranlara gelen isim İstanbul Teknik Üniversi Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisidir. "zeyneppozkayaa" kullanıcı adıyla İnstagram'da yer alıyor.

SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARINDAN GİZEM GÜVEN KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Sihirli Annem dizisinde rol alan Gizem Güven, 31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. 3 yaşında reklamlarda rol alarak oyunculuk kariyerine başlayan Güven, Sihirli Annem dizisinde Ceren rolü ile tanınmıştı. Selena dizisinde de Leyla karakteri ile karşımıza çıkan Gizem Güven, Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencisidir. 

SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARINDAN DAMLA ERSUBAŞI KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Çocuk yaşlardayken Yılan Hikayesi dizisinde ekranlara gelmişti. Sihirli Annem dizisinde Tuğçe rolü ile tanınmıştı. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü bitiren Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Çift 2020 yılında ise boşandı. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Banu22 Aralık 2023 15:06

Eski diziler daha güzeldi şu an izleyecek bir şey yok

Aysu22 Aralık 2023 15:03

Çocukken en çok izlediğim diziydi

Sonraki Haber Yükleniyor...