Semih Kılıçsoy kimdir? Beşiktaş'ın oyuncusu Semih Kılıçsoy kaç yaşında, hangi mevkii?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Semih Kılıçsoy kimdir? Beşiktaş'ın oyuncusu Semih Kılıçsoy kaç yaşında, hangi mevkii?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol atan genç oyuncu Semih Kılıçsoy ise merak edildi. Peki, Semih Kılıçsoy kimdir? Beşiktaş'ın oyuncusu Semih Kılıçsoy kaç yaşında, hangi mevkii?

Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy futbolseverler tarafından araştırıldı. Karşılaşmada performansı ile dikkatleri çeken oyuncu hakkında Semih Kılıçsoy kimdir? Beşiktaş'ın oyuncusu Semih Kılıçsoy kaç yaşında, hangi mevkii? soruları araştırıldı.

SEMİH KILIÇSOY KİMDİR?

İstanbul'da 2005 yılında doğan Kılıçsoy, Beşiktaş takımında santrafor pozisyonunda forma giymektedir. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusudur. 

Gop Venüs alt yapısında futbola başlayan oyuncu, 16 Ekim 2015 Arnavutköy Yaylaspor altyapılarında transfer oldu. 19 Şubat 2016 yılında ise Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş, Kılıçsoy'un sözleşmesi 23 Aralık 2022 tarihinde 2025 yılına kadar uzattı. 

SEMİH KILIÇSOY MİLLİ TAKIM KARİYERİ!

Millî takım kariyerine Türkiye alt yaş kategorilerinde forma giyerek başladı. Sırasıyle U14, U15, U17, U19 millî takımlarında forma giydi ve 27 maçta 21 gol attı.

SEMİH KILIÇSOY KAÇ YAŞINDA?

Semih Kılıçsoy 15 Ağustos 2005 yılında dünyaya geldi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...