Şehit Yasin Karaca kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şehit Yasin Karaca kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın şehadet haberi baba ocağına ulaştı. Acı haberinin duyulmasının ardından şehit askerimiz Yasin Karaca kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca kaç yaşında, nereli? soruları araştırıldı. Detaylar...

Kuzey Irak'tan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve ardından yaşanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını duyurdu. Türkiye’yi yasa boğan acı haberin duyulmasıyla beraber şehit askerlerimizin hayatı araştırıldı. Şehit askerimiz Yasin Karaca kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca kaç yaşında,nereli?

ŞEHİT YASİN KARACA KİMDİR?

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi, Tokat'ın Almus ilçesindeki ailesine ulaştı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus Kaymakamı Emre Çömen ve Belediye Başkanı Bekir Özer, şehit Karaca'nın Ormandibi köyünde yaşayan annesi Zahide ve babası Ahmet Karaca çiftinin evini ziyaret etti. Vali Hatipoğlu ve diğer yetkililer, aileye çocuklarının şehadet haberini vererek, başsağlığı diledi.

Ailenin yakınları ve köy sakinlerince şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Ailenin 7 çocuğundan biri olan Şehit Yasin Karaca'nın bekar olduğu öğrenildi. 

Şehidin cenaze töreninin yeri ve tarihi hakkında ailesinin karar vereceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...