Şehit Emre Taşkın kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şehit Emre Taşkın kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda 6 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı. 6 askerimizin şehadet haberi tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. Şehit olan askerimiz Emre Taşkın’ın şehadet haberi Malatya’daki ailesine ulaştı. Acı haberinin duyulmasının ardından şehit askerimiz Emre Taşkın kimdir? Kaç yaşında, nereli? soruları araştırıldı. Detaylar...

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi. Türkiye'nin acı haberi duymasıyla beraber şehit askerlerimizin hayatı araştırıldı. Peki,  Şehit Emre Taşkın kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın kaç yaşında,nereli?

ŞEHİT EMRE TAŞKIN KİMDİR?

Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın şehadet haberi Malatya’daki aileye ulaştı. Anne ve babası Umre’de olduğu öğrenilen şehidin baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı.Irak’ın kuzeyindeki üsse PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın (22) acı haberi Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaşayan aileye ulaştı. İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Alacakapı Mahallesinde bulunan aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke’de oldukları öğrenildi. Geçtiğimiz yıl göreve başladığı belirtilen şehidin bir kardeşinin de TSK’da görevli olduğu öğrenildi. Aslen Bingöl’ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya’nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek.

Acı haberi duyan şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken sokak itfaiye ekiplerince Türk bayrakları ile donatıldı. Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın bir süre önce sosyal medya hesabında yayınladığı “şehit olursam bunu paylaşın” ifadesi ise yürekleri burktu.

Şehit Emre Taşkın kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın kaç yaşında, nereli?

 

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...