Şehit Çağatay Erenoğlu kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şehit Çağatay Erenoğlu kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. Acı haberinin duyulmasının ardından şehit askerimiz Çağatay Erenoğlu kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu kaç yaşında, nereli? soruları araştırıldı. Detaylar...

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve ardından yaşanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını duyurdu. Hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerden Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun geçtiğimiz yıl yine bir çatışmada gazi olduğu öğrenildi. Türkiye’de acı haberin duyulmasıyla beraber şehit askerlerimizin hayatı araştırıldı. Şehit askerimiz Çağatay Erenoğlu kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu kaç yaşında,nereli?

ŞEHİT ÇAĞATAY ERENOĞLU KİMDİR?

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun şehadet haberi, Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Şehit Erenoğlu'nun geçen yıl Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralandığı ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü öğrenildi. Aslen Sinoplu olan Erenoğlu, 2022 yılında yine Kuzey Irak'ta teröristlerle girdiği çatışmada yaralanınca Van Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmış, iyileşince de ilk işi göreve koşmak olmuştu. Gazi Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralandı. Erenoğlu, kaldırıldığı Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düştü.

Evli ve iki çocuk babası Erenoğlu'nun Yeşilyurt köyündeki babaevine gelen askeri ve mülki yetkililer, aileye şehadet haberini iletti.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...