Sandık Kokusu ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kim, konusu ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sandık Kokusu ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kim, konusu ne?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV'nin tanıtımını yayınladığı yeni dizisi Sandık Kokusu ile ilgili detaylar araştırılıyor. Sandık Kokusu çok yakında televizyon macerasına başlayacak. Yeni dizi Sandık Kokusu’nda hangi oyuncular var, konusu nedir? Sandık Kokusu ilk bölüm hangi gün, saat kaçta?

Show TV'nin sabırsızlıkla beklenen dizisi Sandık Kokusu'nda birbirinden başarılı isimler buluştu. Sandık Kokusu'ndan 3 yeni tanıtım verildi. Ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın da yer aldığı ve güçlü oyuncu kadrosu, konusu ile izleyici karşısına çıkması beklenen dizi için merak edilenleri sizin için derledik.

SANDIK KOKUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu “Sandık Kokusu” 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI KİMLER?

Heyecanla beklenen Sandık Kokusu oyuncuları arasında, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Demet Akbağ, Necip Memilli gibi isimlerin yanı sıra Kayhan Açıkgöz, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak, Seda Türkmen, Levent Can gibi isimler yer alıyor.

SANDIK KOKUSU KONUSU

Sandık Kokusu, üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesine odaklanacak., İlk bölümü ile ekrana gelecek dizi, annesine emanet ettiği oğlu talihsiz bir şekilde kaybolan Karsu (Özge Özpirinçci) ve ailesinin yaşadığı büyük kayıpla değişen hayatlarını, anne olmanın, umudunu yitirmemenin, her şeye rağmen yaşama tutunmanın yüreklere dokunan hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...