Sakarya trafik kazası! Son dakika haberleri! Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza mı oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sakarya trafik kazası! Son dakika haberleri! Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza mı oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

28 Aralık günü sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazanın detayları araştırılıyor. Arama motorlarında aratılan Sakarya trafik kazası! Son dakika haberleri! Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza mı oldu? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bugün erken saatlerde meydana gelen zincirleme kazanın ardından kazanın detayları araştırıldı. Vatandaşların merak ettikleri arasında ise Sakarya trafik kazası! Son dakika haberleri! Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza mı oldu? soruları yer aldı. İşte detaylar...

SAKARYA KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA KAZA MI OLDU?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kaza meydana geldi.

Kuzey Marmara otoyolunun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç zincirleme kaza yaptı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

Sakarya trafik kazası! Son dakika haberleri! Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza mı oldu?

Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

KUZEY MARMARA OTOYOLU KAZASINDA ÖLÜ, YARALI VAR MI?

28 Aralık günü meydana gelen kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı muhabirinin olay yerinden aktardığı bilgiler ise şöyle: 

"Şu anda bölgede sis hakim. Benim gözlemlediklerim 3 tane yolcu otobüsü, 1 tane otomobil. Otomobil adeta tırla yolcu otobüsü arasında kağıt olmuş durumda. Gerçekten görüntüler çok feci. Ölü sayısını tam net değil. Ama çok sayıda ölü olduğunu söyleyebiliriz."

SAKARYA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN AÇIKLAMASI!

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...