PTT kargo Cumartesi açık mı? PTT kargo Cumartesi günleri çalışıyor mu? PTT Cumartesi çalışma saatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
PTT kargo Cumartesi açık mı? PTT kargo Cumartesi günleri çalışıyor mu? PTT Cumartesi çalışma saatleri

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumartesi günü PTT ile işlem yapmak isteyenler vatandaşlar PTT kargo Cumartesi açık mı? sorusuna yanıt arıyor. Hafta sonu PTT kargo hizmetlerinden yararlanmak isteyenler çalışma günlerini ve saatlerini araştırmaya başladı. PTT kargo Cumartesi günü açık mı, saat kaça kadar? sorularının detaylı yanıtı …

PTT kargo Cumartesi açık mı? PTT hafta sonu çalışma saatleri kaç? sorusu hafta sonunun yaklaşması ile yeniden gündemde. PTT kargo çalışma saatlerine göre Cumartesi günü planlarını yapacak olan vatandaşlar PTT kargo Cumartesi günleri çalışıyor mu? Sorularını arama motorları üzerinden araştırıyor. Posta ve kargo işlemlerinde tercih edilen PTT haftanın belirli günlerinde ve belirli saat aralığında hizmet vermeye devam ediyor.  Cumartesi günü PTT'nin açık olup olmadığı, PTT kargo çalışma saatleri ve detayları öğrenilmeye çalışılıyor. PTT kargo Cumartesi açık mı? PTT kargo Cumartesi saat kaça kadar açık? Detayları…

PTT KARGO CUMARTESİ AÇIK MI?

PTThafta içi 08.00/08.30 ile 17.00/17.30 arasında hizmet sunmaktadır. Mesai saatleri şubeler arasında farklılık göstermektedir.Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 8.30- 13.30 ‘a kadar hizmet vermektedir. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır.  Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır. 

PTT KARGO HAFTA SONU DAĞITIM YAPIYOR MU?

PTT Kargo hafta sonu cumartesi günleri dağıtım yapmaktadır. Bu dağıtım bazı bölgeler için saat 13.00’a kadar devam etmektedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...