Pınar Ergüner kimdir? TGRT Bilmedikleriniz sunucusu Pınar Ergüner kaç yaşında, evli mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pınar Ergüner kimdir? TGRT Bilmedikleriniz sunucusu Pınar Ergüner kaç yaşında, evli mi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TGRT ekranlarında haftaiçi her gün saat 10.00'da başlayan "Bilmedikleriniz" programı ilgiyle takip ediliyor. Başarılı sunucunun kim olduğu ise gündemde yer aldı. İzleyiciler Pınar Ergüner kimdir? TGRT Bilmedikleriniz sunucusu Pınar Ergüner kaç yaşında, evli mi? sorularını araştırdı.

23 Haziran 1975 tarihinde dünyaya gelen başarılı sunucu Pınar Ergüner'in hayatı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Sevilen isim hakkında Pınar Ergüner kimdir? TGRT Bilmedikleriniz sunucusu Pınar Ergüner kaç yaşında, evli mi? soruları araştırılıyor. Detaylar...

PINAR ERGÜNER KİMDİR?

23 Haziran 1975 yılında İzmit'te doğan Ergüner, Türk televizyoncu ve spikerdir. Özel Seymen Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra lisans eğitimineHacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etti. Spikerlik kariyerine 1998’de Süper Kanal’da Serpil Akıllıoğlu ile başladı. 1999-2000 aralığında ise Show TV’de haber spikerliği yaptı. Üniversite yıllarında tiyatro oyunculuğu yaptı.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...