Özlem Savaş kimdir? Canlı yayın konuğu Özlem Savaş kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Özlem Savaş kimdir? Canlı yayın konuğu Özlem Savaş kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Televizyon ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında hafta içi her gün bir isim konuk oluyor. Ekranların sevilen programında yer alan konuklardan biri ise Özlem Savaş oldu. İzleyiciler Özlem Savaş kimdir? 2. sayfa canlı yayın konuğu Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt arıyor.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Özlem Savaş'ın kim olduğu merak edildi. Seyirciler ise arama motorlarında Özlem Savaş kimdir? 2. sayfa canlı yayın konuğu Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilenler...

ÖZLEM SAVAŞ KİMDİR?

15 Ekim 1970 yılında İstanbul, Emirgan'da dünyaya geldi.  Şişli Terakki Lisesi'nde lise eğitimini tamamladı ve eğitim gördüğü süreçte matematik ve fizik alanında TÜBİTAK ödülünü almaya hak kazandı. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamladı. Yaşar Alptekin ve Atilla Saral ile birlikte Salıncakta Üç Kişi filmde rol alan Özlem Savaş, 2008 yılında "Avanak Kuzenler" filminde rol aldı. 2004 Yılında Kamil Cengiz Evren ile evlenen Savaş, 3 ay sonra eşinden ayrıldı.

2. SAYFA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Tv8 ekranlarında 2. Sayfa programı hafta içi her gün 08.30'da ekranlara geliyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...