Müge Dağıstanlı kimdir? Müge Dağıstanlı evli mi? Müge Dağıstanlı kiminle evli, eşi kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Müge Dağıstanlı kimdir? Müge Dağıstanlı evli mi? Müge Dağıstanlı kiminle evli, eşi kim?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucusu ve magazin yorumcusu Müge Dağıstanlı’nın hayatı merak edildi. Müge Dağıstanlı magazin dünyasındaki haberleri ve yaptığı yorumlar ile adından söz ettiriyor. Müge Dağıstanlı kimdir, evli mi sorusu gündeme geldi. Peki Müge Dağıstanlı kim, kaç yaşında? Müge Dağıstanlı kiminle evli, eşi kim?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün Gülşen Yüksel ile magazin haberlerini yorumlayan Müge Dağıstanlı'nın hayatı merak konusu oldu. Uzun yıllardır magazin yorumculuğu yapan ve ekranlardan tanıdığımız Müge Dağıtanlı’nın evli olup olmadığı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Müge Dağıstanlı hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar arama motorlarına Müge Dağıstanlı kimdir? Müge Dağıstanlı’nın eşi kim? sorusunu yöneltiyor. İşte Müge Dağıstanlı hakkında merak edilen o detaylar…

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Gazetecilik hayatına Posta Gazetesinde başlayan Müge Dağıstanlı, burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

2015 yılından bu yana sabah kuşağında yayınlanan magazin programı sunmaya devam eden Müge Dağıstanlı, ilk olarak Kanaltürk TV'de yayınlanmış olan "2. Sayfa" adlı programın sunuculuğunu partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV'ye geçmiştir.

Şubat 2016 tarihinden beri yine Gülşen Yüksel ile birlikte "Renkli Sayfalar" adlı magazin programını Kanal D ekranlarında sunmuştur. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları "Renkli Sayfalar" programı 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde de "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir. Müge Dağıstanlı şimdilerde TV8 ekranlarında Gülşen Yüksel Salt ile birlikte 2. Sayfa programını sunmaktadır.

MÜGE DAĞISTANLI KİMİNLE EVLİ, EŞİ KİMDİR?

Müge Dağıstanlı, 2017 yılında Hürriyet gazetesinin görsel yönetmeni Reha Erdoğan ile evlenmiştir. Müge Dağıstanlı’nın nikah şahitliğini Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay ve uzun yıllardır birlikte televizyon programı yaptığı Gülşen Yüksel yaptı.

Müge Dağıstanlı kimdir? Müge Dağıstanlı evli mi? Müge Dağıstanlı kiminle evli, eşi kim?

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...