Mesut Yar hangi partiden aday oldu? Mesut Yar Belediye Başkanı adayı mı oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mesut Yar hangi partiden aday oldu? Mesut Yar Belediye Başkanı adayı mı oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz Mesut Yar'ın sabah programı görevinden ayrılmasının ardından belediye başkanı adayı olacağı konusu gündeme geldi. Sevenleri ise Mesut Yar hangi partiden aday oldu? Mesut Yar Belediye Başkanı adayı mı oldu? sorularını araştırdı.

Sabah programlarında sunuculuk yapan Mesut Yar'ın belediye başkanı adayı olup olmayacağı merak konusu oldu. Televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz Mesut Yar hakkında merak edilenler Mesut Yar hangi partiden aday oldu? Mesut Yar Belediye Başkanı adayı mı oldu? soruları ile araştırıldı.

MESUT YAR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MI OLDU?

Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz isimler arasında yer alan Mesut Yar, sabah programı yaptığı görevinden ayrıldığını duyurdu ve ardından Datça Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu şu sözlerle açıkladı:

“1900’lerin sonlarında bir arkeolog ve gazeteci olarak belgesel yapmak için gittiğim Datça isimli ilçemize, ondan 10 sene sonra kadar Can Yücel sayesinde bir kez daha gitmiştim. Can babanın vasiyeti, Datça’da mutlu bir hayat geçirebilmekti. 20 yılını Datça’da geçirmiş bir kardeşiniz olarak, memleketin en ücra köşesini mutlu etmeye, biraz farklı sözler söylemeye, biraz mutlu ve mesut etmeye gidiyorum. Tarafım her zaman doğru ve hakikatin yanında olmak. Tek bir kırmızı çizgim var, bu ülkenin kurucu lideri ve kurucu ilkeleri. Başkumandan Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yaklaşık 60 yaşına geliyorum, hayatımı bu şekilde sürdürme sözünü babaanneme vermiştim." 

Mesut Yar hangi partiden aday oldu? Mesut Yar Belediye Başkanı adayı mı oldu?

MESUT YAR HANGİ PARTİDEN ADAY OLDU?

Mesut Yar, Datça Belediye Başkanlığı adaylığına başvurdu. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Çiğdem 7 Aralık 2023 15:54

Seçileceğini sanmıyorum ama iyi cesaret etmiş büyük sorumluluk sunuculuktan buraya

Tekin 7 Aralık 2023 15:52

Ekranlardan belediye başkanlığı adaylığına. Tanımıyorum ama hayırlısı olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...