Mehmet Büyükekşi istifa edecek mi? TFF Başkanı Büyükekşi istifa etti mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mehmet Büyükekşi istifa edecek mi? TFF Başkanı Büyükekşi istifa etti mi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepkiler artmıştı. Dün akşam oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında yaşananların ardından ise Mehmet Büyükekşi istifa edecek mi? TFF Başkanı Büyükekşi istifa etti mi? soruları gündeme geldi.

Türk futbolunda son 2 haftadır yaşanan üzücü olayların ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepkiler devam ediyor. İstanbulspor - Trabzonspor maçında İstanbulspor teknik direktörünün takımı sahadan çekmesinin ardından ise tepkiler arttı. Peki, Mehmet Büyükekşi istifa edecek mi? TFF Başkanı Büyükekşi istifa etti mi?

MEHMET BÜYÜKEKŞİ İSTİFA EDECEK Mİ?

Ajansspor'un haberine göre; Kulüpler Birliği Vakfı cuma günü Maslak'ta bir araya gelecek. Kulüpler Birliği toplantısında TFF Başkanlığı adına olağanüstü seçim konusunun konuşulması bekleniyor. Süper Lig ekiplerinin bir çoğunun Mehmet Büyükekşi'yi istemediği bilinirken Mehmet Büyükekşi istifa iddialarına geçen hafta şöyle yanıt vermişti:

"Faraziler üzerine iş yapmıyoruz? Şimdi siz dışarı çıktığınızda trafik kazası olacak, öleceksiniz! Böyle şeyler konuşmaya gerek yok. Lütfen sizler de olumlu olun. Böyle dedikodularla uğraşmayın. İstifa etmek için bir sebep de yok. Bu tür haberleri gündeme getirmek bile doğru değil!"

Mehmet Büyükekşi istifa edecek mi? TFF Başkanı Büyükekşi istifa etti mi?

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

Mehmet Büyükekşi 10 Mayıs 1961 tarihinde Gaziantep'te doğdu. 1984'te Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitiren Büyükekşi, çeşitli banka ve vakıflarda, Türk Hava Yollarında yönetim kurulu üyeliği yaptı. Gaziantep FK'da 2019-2021 yılları arasında başkanlık yaptı. Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına 30 Mayıs 2022'de aday olduğunu açıkladı ve 16 Haziran 2022'de tek aday olarak girdiği başkanlık seçiminde 158 oyla başkan seçildi. Mehmet Büyükekşi 22 Haziran 2023'te tek aday olarak girdiği başkanlık seçiminde 4 yıllığına yeniden seçildi.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...