Masterchef ödül oyununu kim kazandı 15 Aralık? Masterchef bu haftaki ödülü kim aldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Masterchef ödül oyununu kim kazandı 15 Aralık? Masterchef bu haftaki ödülü kim aldı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Masterchef All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Bursa’da gerçekleşen dış çekimlerde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları hünerlerini gösterdi. Stüdyoda, konukların oyları sayıldı. Hangi takımın kazandığı ve sonraki etapta ödülün sahibi olan yarışmacı belli oldu. 15 Aralık Masterchef ödül oyunu kim kazandı? Yanıtı…

MasterChef All Star’da finale az bir zaman kala yarışmacılar son kez Bursa'da dış çekimde yarıştı. Kıyasıya rekabetin sürdüğü MasterChef'te ödül oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, Bursa'ya özgü 5 farklı yemek yaptı. 2023 yılı Masterchef All Star hayallerine devam eden 9 yarışmacıdan biri  gecenin sonunda büyük ödülün sahibi oldu. 15 Aralık dün MasterChef Türkiye'de ödülü kim aldı? soruları izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Dış çekimlerde Bursa yöresine ait geleneksel yemeklerin yapıldığı programda tadım yapan konukların oylaması ile en başarılı tabağı ortaya çıkaran kırmızı takım oldu.

15 ARALIK MASTERCHEF ÖDÜLÜ KİM ALDI?

Kırmızı takım yarışmacıları Tahsin, Dilara, Barbaros, Kıvanç ödülü kazanmak tezgah başına geçerek bireysel olarak mücadele verdi. Jüri üyeliğinde bulunan şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın değerlendirmesi sonucunda en lezzetli başarılı yemeği yapan yarışmacı Barbaros oldu. MasterChef All Star’da bu haftaki ödülün sahibi Barboros Yoloğlu oldu.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...