MasterChef kim elendi? MasterChef 10 Aralık 2023 kim gitti?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MasterChef kim elendi? MasterChef 10 Aralık 2023 kim gitti?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Her hafta olduğu gibi bir yarışmacı MasterChef olma hayallerine veda etti. Peki Masterchef'te dün akşam kim elendi? 10 Aralık Masterchef kim gitti, hangi yarışmacı elendi? İşte eleme gecesi yaşananlar...

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star 2023 yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada zorlu mücadelelere sahne oluyor. MasterChef yarışması seyirciler tarafından yoğun ilgiyle izleniyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği yarışmada bu hafta kimin elendiği merak konusu oldu. MasterChef'te kim elendi? 10 Aralık MAsterChef elenen yarışmacı kim oldu? İşte ayrıntılar... 

MasterChef'te yarışmacı sayısı giderek azalıyor. Yarışmada son haftalara girilirken yarışmacıların ceket için mücadele etmesine 2 hafta kaldı.Masterchef'te dün akşam yayınlanan 175. bölümde 3 etaplı eleme yarışması yapıldı.

MASTERCHEF'E KİM VEDA ETTİ?

MasterChef'te dün akşam yayınlanan 175. bölümünde en başarısız ıstakoz tabağı yapan ve sonrasında yapılan yemekte en az puan alan 1 kişi yarışmaya veda etti. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılardan 2019 yılının şampiyonu Cemre Uyanık MasterChef All Star'da 10. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef kim elendi? MasterChef 10 Aralık 2023 kim gitti?

MASTERCHEF ELEME GECESİ PUAN DURUMU

İlk etapta yarışmacılardan torik balığı ve meyan kökü ile bir yemek hazırlamaları istendi. Kıran kırana geçen yarışta şeflerden en lezzetli yemeği yaparak en yüksek puanı alan yarışmacı Kıvanç oldu.En az puanı ise Esra aldı.

MasterChef ilk tur puan durumu

KIVANÇ: 19

DİLARA: 18

ESRA: 14

CEMRE: 15

Yarışmacılar MasterChef eleme gecesi ikinci turunda ise Mehmet Şefin imza tabağı ıstakoz tabağı için yarıştılar. Verilen sürede zorlu ıstakoz tabağını şefleriin beğenisine sunan yarışmacıların puan durumu şöyle oldu.

MasterChef ikinci tur puan durumu

KIVANÇ: 38

DİLARA: 33

ESRA: 35

CEMRE: 33

Cemre ve Dilara’nın eşit puan alması sonrası bir yarışma daha yapıldı. MasterChef eleme oyununda şefler ikilinin hazırladıkları tabakları puanladı. 3 oyun toplamında Dilara 54, Cemre ise 50.5 puan aldı. Böylece 3 oyun sonunda en az puanı toplayan Cemre Uyanık MasterChef'e veda etti.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef'te bu hafta eleme potasına giren 4 yarışmacı vardı. Eleme potasında rekabet eden yarışmacılar Kıvanç,Esra,Cemre ve Dilara oldu.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...