Masterchef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında, nereli? MASTERCHEF BATUHAN ELENDİ Mİ?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Masterchef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında, nereli? MASTERCHEF BATUHAN ELENDİ Mİ?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MasterChef All Star yarışmasında finale yaklaşırken dün gece bir yarışmacı daha Masterchef olma hayallerine veda etti. Eleme potasında yer alan yarışmacılardan Batuhan ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Masterchef Batuhan mı elendi? Sorusu gündeme geldi. Masterchef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında,nereli?

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu MasterChef All Star yemek yarışmasında son 8’e kalan yarışmacılardan Batuhan Bayır öne çıkan isimler arasında yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan heyecan dolu yemek yarışmasında bu hafta bir kişi daha elendi. Yarışmayı 8. olarak tamamlayan Batuhan Bayır 24 Aralık 2023 Pazar gecesi yarışmadan elendi mi?  Finale kısa süre kala genç yarışmacı Batuhan’ın hayatı merak konusu oldu. Masterchef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında,nereli? soruları gündeme geldi. İşte Masterchef Batuhan hakkında merak edilen o detaylar…

BATUHAN BAYIR KİMDİR?

1997, Muğla doğumlu Batuhan Bayır, Su Ürünleri Mühendisliği mezunudur. Aşçılık mesleğini sürdüren Batuhan Bayır, Masterchef programı ile tanınmaktadır. Yarışmaya İstanbul'dan katılmıştır.  Masterchef 2019 sezonunda yarışan Batuhan Bayır, All Star kadrosuna giren 4. isim olmuştu.  Instagram’da “batuhanbayiir”kullanıcı adı ile yer alan Batuhan Bayır’ın 550 bin takipçisi bulunmaktadır.  Batuhan Bayır ayrıca 2021 yılında ilk kez Aşkın Tarifi dizisinde rol almıştır.

Masterchef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında, nereli? MASTERCHEF BATUHAN ELENDİ Mİ?

MASTERCHEF BATUHAN ELENDİ Mİ?

MasterChef All Star’ın dün akşamki bölümünde Sergen, Esra, Eren ve Batuhan arasındaki eleme etabında elenen isim Batuhan oldu. Masterchef All Star yarışmasını  8. olarak tamamlayan Batuhan, veda konuşmasında "Bu sene benim için farklı oldu. Bir şeylerin daha çok farkında olarak bir yıl geçirdim. Gerçekten çok mutluyum. İstediğim kupayı ve önlüğü kaçırmış olabilirim ama daha güzel şeyler başardım. “ diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...