Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak? KOLPAÇİNO 4 çıktı mı, sinemalarda vizyon tarihi ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak? KOLPAÇİNO 4 çıktı mı, sinemalarda vizyon tarihi ne?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Komedi türündeki Kolpaçino filminin devamı olan Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak? Sinemaseverler bu hafta vizyona girecek filmleri merak ediyor. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak? Kolpaçino 4 sinemalarda mı? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak? Kolpaçino 4 çıktı mı 2023, vizyonda mı? İşte Kolpaçino 4 filmine dair merak edilenler…

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kolpaçino film serisine bir yenisi daha eklendi. Kolpaçino’yu birçok kez izleyen filmin hayranları yeni devam filmi Kolpaçino 4 için araştırmalara başladı. Senaryosunu Şafak Sezer’in kaleme aldığı oyuncu kadrosu ile heyecan uyandıran Kolpaçino 4 4'lük filminin afişi de Kasım ayında yayınlanmıştı. Kolpaçino 4 bugün mü vizyona giriyor? Sorularının yanıtı araştırılıyor. Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak,çıktı mı?  İşte yanıtı…

KOLPAÇİNO 4 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Şafak Sezer’in geniş hayran kitlesine ulaşan filmi Kolpaçino 4 4’lük, 12 Ocak 2024 Cuma günü vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin otururken senaryosunu Şafak Sezer kaleme aldı.

KOLPAÇİNO 4 OYUNCULARI KİM?

Başrolünde Şafak Sezer’in olduğu Kolpaçino 4 filminin kadrosunda İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin yer alıyor.

KOLPAÇİNO 4 4'LÜK KONUSU NE?

Özgür (Şafak Sezer) ve Sabri (Aydemir Akbaş), aralarındaki husumete son vermek ve hesaplaşmak için bir mekanda toplanırlar. Tayfun (Ali Çatalbaş), nişanlanmadan önce son bir kumar gecesi organize eder, Özgür'ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet13 Aralık 2023 14:02

Kolpaçino'yu Şafak Sezer taşıyor çok büyük oyuncu

Esma 13 Aralık 2023 14:01

Kolpaçino ülkenin en komik serisi olabilir

Sonraki Haber Yükleniyor...