Kızıl Goncalar nerede çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi çekimleri hangi ilde?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar nerede çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi çekimleri hangi ilde?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

FOX TV’nin büyük yankı uyandıran yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın tanıtımı yayınlandı. Ekran macerasına önümüzdeki haftalarda merhaba diyecek Kızıl Goncalar başrolleri Özgü Namal ve Özcan Deniz ile ilgi odağı oldu. Kızıl Goncalar dizisini takip etmek isteyen izleyiciler Kızıl Goncalar dizisinin nerede çekildiğini merak ediyor. Peki yeni dizi Kızıl Goncalar nerede çekildi?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin'in yazdığı “Kızıl Goncalar” dizisi yakında başlayacak. Dizi severler yıllar sonra Özgü Namal ve Özcan Denizi'i ekranlara döndüren Kızıl Goncalar için araştırmalara başladı. Kızıl Goncalar dizisine dair en çok sorulan ve araştırılan konulardan biri de dizinin çekim yerleri. Peki ama Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

KIZIL GONCALAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kızıl Goncalar dizisi İstanbul’da çekiliyor. Çekimlerin İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde yapıldığı dizinin bazı sahnelerinin Doğu Anadolu'da çekilmesi de planlanıyor. 

KIZIL GONCALAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Özcan Deniz ,Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızıl Goncalar dizi, 18 Aralık Pazartesi saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...