Karakter testi: Telefon tutuş şekline göre nasıl birisin? Gizli yönlerini ele veriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karakter testi: Telefon tutuş şekline göre nasıl birisin? Gizli yönlerini ele veriyor

Hayatın İçinden Haberleri

Günümüzde neredeyse herkes cep telefonu kullanıyor. Peki telefonunuzu tutuş şekliniz hakkınızda ne söylüyor? Uzmanlara göre telefon tutuşunuz kişiliğiniz, ilgi alanlarınız, doğanız, davranışlarınız, güçlü yönleriniz hakkında bilgiler veriyor.

Görselde dört tür telefon tutma stili mevcut. Her tarza ilişkin kişilik özelliklerini ele aldık. Telefonunuzu nasıl tuttuğunuzu görmek için bir dakikanızı ayırın. Ardından telefonunuzu tutma şeklinizin sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenmek için okumaya devam edin.

Karakter testi: Telefon tutuş şekline göre nasıl birisin? Gizli yönlerini ele veriyor

1-  Telefonu tek elle tutuyor ve aynı elin başparmağını kullanıyorsanız…

Kendine güvenen, risk alan, enerjik ve rahat birisiniz. İdealistsiniz ve durum ne olursa olsun hayatta ilerlemeye her zaman heveslisiniz. Zorlukları üstlenmekten ve sıkı çalışmaktan korkmuyorsunuz. Hedefleriniz üzerinde çalışırken zaman zaman umursamaz ve çok öfkeli olabilir, ayrıntılara dikkat etmeden aceleci davranabilirsiniz. Son derece iyimsersiniz, başardığınız ya da sahip olduğunuz her şey için minnettarsınız. Ancak erteleyen kötümser bir partnerle birlikte olursanız ilişkilerinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Karakter testi: Telefon tutuş şekline göre nasıl birisin? Gizli yönlerini ele veriyor

2-  Telefonunuzu iki elinizle tutuyor ve yalnızca bir başparmağınızı kullanıyorsanız…

İşlerinizi hallederken disiplinlisiniz. İyi bir dinleyici olabilirsiniz. İnsanlar pratik tavsiyeler için size gelebilir. Sağlam ve mantıklı bir sonuca varmak için olaylara derinlemesine bakmayı seviyorsunuz. Ayrıca herhangi bir karar almadan veya eyleme geçmeden önce temkinli davranıyorsunuz. Bir hikayenin her iki tarafını da tartmayı ve herhangi bir şeyi sonuçlandırmadan önce tüm riskleri değerlendirmeyi seviyorsunuz. Detaylara olan dikkatiniz kusursuz. Hiçbir şey gözünüzden kaçmıyor. Büyük resme bakmanın yanı sıra küçük şeyleri fark etmekte de iyisiniz. İnsanların niyetlerini ve motivasyonlarını okumakta da iyisiniz. Güvenilir bir bireysiniz. İnsanlar onlara yardım etmeniz için sık sık size başvurabilir. Genellikle ayaklarınız yere basar ve gerçekçisiniz. 

3-  Telefonu iki elle tutuyor ve her iki başparmağı da kullanıyorsanız…

Genellikle yüksek enerji seviyesine sahipsiniz. Ayrıca kendinizi sunma veya düşüncelerinizi söyleme şeklinizde iddialısınız. Değişikliklere karşı son derece uyumlu olabilirsiniz. Değişimi incelikle karşılıyorsunuz. Çoklu görevlerde iyisiniz. Bu, aynı anda birden fazla projeyi üstlenmenize yardımcı olur. Son derece rekabetçi ve zorlu sektörlerde çalışabilir veya bu sektörlerden hoşlanabilirsiniz. Zamanınıza çok değer veriyorsunuz. Ayrıca kendinizi bir günde yapmak istediğiniz her şeyi yapmak için 24 saatin yeterli olmadığını düşünüyorsunuz.

Karakter testi: Telefon tutuş şekline göre nasıl birisin? Gizli yönlerini ele veriyor

4-  Bir elinizle telefonu tutarken işaret parmağınızla telefonu kullanıyorsunuz…

Sezgisel, nazik ve zekisiniz. Aktif bir beyniniz var. Yüksek bir zeka ve olgunluk seviyesine sahipsiniz. Nadiren aceleyle hareket ediyorsunuz. Herhangi bir eyleme geçmeden önce etraflıca düşünme eğilimindesiniz. Deneyimleriniz sayesinde bilgelik ve bilgi dolusunuz. Ayrıca yüksek bir IQ'ya da sahipsiniz. Birileriyle beyin fırtınası yaparken keyif alıyorsunuz. Bulmacaları, zeka oyunlarını, optik illüzyonları vb. çözmekte iyisiniz. İnsanlar enerjinizi düşürmeye çalıştığında bile sakin kalıp modunuzu koruyorsunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...