KAMUYA PERSONEL ALIMI TEMMUZ 2023 | Kamuya kaç kişi alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
KAMUYA PERSONEL ALIMI TEMMUZ 2023 | Kamuya kaç kişi alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?
Hayatın İçinden Haberleri

Vatandaşlar temmuz ayında hangi kurumlara personel alımı yapılacağını merak ediyor. Arama motorlarında en çok aratılan sorular arasında “Kamuya kaç kişi alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?” sorusu yer alıyor. Peki, “Kamuya kaç kişi alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?” İşte detaylar…

Temmuz ayının ilk günlerinde vatandaşlar arama motorlarında “Kamuya kaç kişi alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?” sorusunu cevabını arıyor. 3 Temmuz 2023 itibari ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi personel ve işçi alım ilanları yayınladı. İşte, Temmuz 2023’de kamuya kaç kişi alınacak ve hangi kurumlara, hangi meslek gruplarından kişiler alınacak sorusunun cevabı haberimizin detaylarında…

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 37 Personel Alımı:

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi için lise, ön lisans ve lisans kadrolarında olmak üzere23 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Programcı, 1 Restoredir, 2 Tekniker, 2 Teknisyen, 2 Şoför, 6 Destek Personeli olmak üzere 37 sözleşmeli personel alımı gerçekleşecek.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Alımı:

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde lise, ön lisans ve lisans mezunu kadroları için personel alımı gerçekleşecek. Üniversite bünyesinde 13 Temizlik Görevlisi, 3 Büro Personeli, 1 Tekniker, 1 Teknisyen ve 2 Mühendis alımı yapacak. En az Lise mezunu adaylardan başvuru alınacak olup en az 60 Puana sahip olanlar değerlendirmeye alınacak.

KAMUYA PERSONEL ALIMI TEMMUZ 2023 | Kamuya kaç kişi alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?

Bayburt Üniversitesi İşçi Alımı:

Bayburt Üniversitesi bünyesinde 2 kişilik temizlik görevlisi alımı gerçekleşecek. Başvuralar İŞKUR üzerinden gerçekleşecek.

Gazi Üniversitesi İşçi Alımı:

Üniversite bünyesine 8 kişilik boş kadro ile 6 Eski Hükümlü/TMY ve 2 engelli olmak üzere toplam 8 sürekli işçi alımı yapılacaktır. Başvurular 6 Temizlik görevlisi, 1 Bilgisayar Teknisyeni ve 1 Bir Memuru kadrosunda gerçekleştirilecektir. Başvuru için 30 veya 35 yaşından büyük olmamak gerekli.

Gümüşhane Üniversitesi 9 Personel Alımı:

Üniversite Sözleşmeli olarak 4/B kapsamında istihdam edilmek üzere 9 kişilik boş kadro ile " 1 Teknisyen, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Hizmetleri ve 2 Bahçe Bakım ve Temizlik Hizmetleri alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için en az Lise mezınu olmak ve 60 KPSS Puanına sahip olmak gereklidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...