İzmir metro kazasında ölü, yaralı var mı? SON DAKİKA! İzmir metro kazası neden oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İzmir metro kazasında ölü, yaralı var mı? SON DAKİKA! İzmir metro kazası neden oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

16 Kasım öğlen saatlerinde meydana gelen İzmir metro kazasının detayları merak ediliyor. Vatandaşı endişelendiren kazayla ilgili İzmir metro kazasında ölü, yaralı var mı? SON DAKİKA! İzmir metro kazası neden oldu? soruları aratılıyor. Detaylar...

Bugün öğlen saatlerinde İzmir metroda kaza meydana geldi. Raydan çıkan metro kazasının neden olduğu merak edilirken kazada ölü ve yaralı olup olmadığı da araştırıldı. Peki, İzmir metro kazasında ölü, yaralı var mı? SON DAKİKA! İzmir metro kazası neden oldu?

İZMİR METRO KAZASINDA ÖLÜ, YARALI VAR MI?

İzmir Metro A.Ş. kaza ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Evka-3 yönünde sefer yapan metro trenimizin son vagonu Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkmış ve peron duvarına çarpmıştır. Yaralı olmaması en büyük sevincimizdir. Kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatılmıştır. Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan işletim, 15 dakikada bir seferler olacak şekilde devam etmektedir."

İZMİR METRO KAZASI NEDEN OLDU, SEBEBİ NEDİR?

Meydana gelen kazanın nedeni Sanayi durağında raydan çıkması oldu. Metro aracı raydan çıkarak duvara çarptı. Kaza bölgesine birçok ekibin sevk edildiği biliniyor. Kaza ile ilgili teknik inceleme başlatıldı. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...