İyilik için bir araya geldiler: Engelli bireyler için anlamlı proje

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İyilik için bir araya geldiler: Engelli bireyler için anlamlı proje

Hayatın İçinden Haberleri

Kemer Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte engelliler için anlamlı bir proje gerçekleştirdi. Engelli vatandaşların memnuniyeti yüzlerinden okundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Kemer Belediyesi, engelli bireylerin gelişimleri ve sosyal hayata daha fazla adapte olması için ortak proje başlattı.

İhlas Haber ajans'ının haberine göre: ABB Sosyal Hizmetler Uzmanı Filiz Küle Öğüt ile Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş öncülüğünde başlatılan proje çerçevesinde engelli bireylere spor, çeşitli aktiviteler ve yoga eğitimi veriliyor.

Haftanın bir günü ABB Çamyuva Hizmet Binası’nda yapılan proje çerçevesinde Kemer Belediyesi Psikoloğu Sevilay Bozkaya engelli bireylerle sohbet edip duygu çalışması yapıyor. Kemer Belediyesi Yoga Eğitmeni Hediye Günay da engelli bireylere spor yaptırıp çeşitli aktivelerle eğlenmelerini sağlıyor.

İyilik için bir araya geldiler: Engelli bireyler için anlamlı proje

"HER İNSANIN ENGELLİ ADAYI OLDUĞU BİLİNCİNDEYİZ"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak ‘Her insanın bir engelli adayı’ olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Engelli bireylere her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam ediyoruz. Çeşitli projelerle onların yanında yer alıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bir proje yaptık.

İyilik için bir araya geldiler: Engelli bireyler için anlamlı proje

Haftanın bir günü engelli bireylerimizin gelişimlerini sürdürmek ve sosyal hayata daha fazla adapte olmalarını sağlamak için çeşitli aktivitelerle onları yalnız bırakmıyoruz. Emeklerinden dolayı ABB Sosyal Hizmetler Uzmanı Filiz Küle Öğüt ile Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...