İstanbul vapur seferleri iptal mi? 22 Aralık Şehir Hatları İstanbul'da hangi vapur seferleri iptal oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul vapur seferleri iptal mi? 22 Aralık Şehir Hatları İstanbul'da hangi vapur seferleri iptal oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

22 Aralık günü İstanbul'da kapalı bir hava hakim. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul vapur seferleri araştırıldı. Peki, İstanbul vapur seferleri iptal mi? 22 Aralık Şehir Hatları İstanbul'da hangi vapur seferleri iptal oldu?

Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinden iptal seferler duyurularına ulaşabiliyoruz. 22 Aralık günü İstanbul'da hakim olan yağışlı havayla beraber vatandaşlar bugün vapur seferlerinin iptal olup olmayacağını araştırdı. Arama motorlarında aratılan İstanbul vapur seferleri iptal mi? 22 Aralık Şehir Hatları İstanbul'da hangi vapur seferleri iptal oldu? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. 

İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ 22 ARALIK?

İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yapılan duyuru ile İstanbul'da vapur seferlerinin iptal olduğu açıklandı. Yer alan açıklamaya göre 22 Aralık günü İstanbul'da Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş hattında seferlerin ikinci duyuruya kadar gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.

İSTANBUL HANGİ VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ?

Bugün olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi. İptal edilen seferler Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş hattı oldu.

İstanbul vapur seferleri iptal mi? 22 Aralık Şehir Hatları İstanbul'da hangi vapur seferleri iptal oldu?

BUGÜN HAVA NASIL, YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları hariç tüm bölgelerimizin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, Batı Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; öğleden sonra Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Antalya'nın doğu ilçeleri, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Antalya'nın doğu ilçeleri, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgârın, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde bölgenin doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANAKKALE °C14°C

Çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu

EDİRNE °C8°C

Çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu

İSTANBUL °C13°C

Çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Anadolu Yakasında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...