Hudutsuz Sevda Halil İbrahim ölecek mi? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hudutsuz Sevda Halil İbrahim ölecek mi? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi final mi yapıyor sorusu ile gündeme geldi. Dizinin son yayınlanan bölümünde yaşanan olaylar sonrası yeni bölümün verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Hudutsuz Sevda izleyicileri Halil İbrahim karakteri ölecek mi? sorusuna yanıt arıyor. Peki Hudutsuz Sevda Halil İbrahim 14. Bölümde ölecek mi kurtulacak mı? Hudutsuz Sevda final mi yapacak? İşte detaylar

Perşembe akşamları FOX Tv’de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi hem hikayesi hem de başrolleri ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor.  Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.  Hudutsuz Sevda’nın başrol karakterlerinden Halil İbrahim'in son durumunun ne olacağı sorgulanıyor. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar nedeniyle Halil İbrahim öldü mü? Halil İbrahim ölecek mi? izleyiciler arasında yoğun bir merak konusu oldu. Peki Hudutsuz Sevda Halil İbrahim diziden mi çıkıyor? Halil İbrahim ölüyor mu? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? İşte detaylar…

HALİL İBRAHİM ÖLECEK Mİ?

Halil İbrahim kaçırılınca Zeynep onun hayatını kurtarabilmek için Asiye ile uzlaşmak ister fakat onun Halil İbrahim için yaptığı fedakarlıkları kendi ailesinin onun için yapmayacağıyla yüzleşir. Yılmaz’a boyun eğmeyen Fikret, kendi yolunu çizmek için yeni ortaklıklar kurar. Yılmaz’ın esiri olan Halil İbrahim ise tutsaklığından kurtarılana kadar hayatta kalmayı başarabilecek midir? Hudutsuz Sevda Halil İbrahim karakterinin kurtulup kurtulmayacağı 14. Bölüm ile belli olacak. Hudutsuz Sevda Halil İbrahim’in diziden ayrılacağı ile ilgili rolü üstlenen oyuncu Deniz Can Aktaş ya da dizi yapımcıları tarafından bir açıklama gelmedi.

HUDUTSUZ SEVDA FİNAL Mİ YAPACAK?

Hudutsuz Sevda dizisi son olarak 13. Bölümü ile izleyici ile buluştu.Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin final yapacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...