Hazal Erdoğan kimdir? Polat ailesinin gelini olduğu iddia edilen Hazal Erdoğan kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hazal Erdoğan kimdir? Polat ailesinin gelini olduğu iddia edilen Hazal Erdoğan kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dilan, Engin Polat davasından sonra aile ile ismi geçenler vatandaşın gündeminde yer aldı. Son zamanlarda gündemde yer alan Hazal Erdoğan ise merak ediliyor. Peki, Hazal Erdoğan kimdir? Polat ailesinin gelini olduğu iddia edilen Hazal Erdoğan kaç yaşında, nereli?

Polat ailesinin tutuklanmasıyla beraber gündeme Engin Polat'ın kardeşi olan Alper Kürşat Polat'ın kız arkadaşı olan Hazal Erdoğan da merak konusu oldu. Polat ailesinde ismi geçen herkes vatandaşın gündeminde yer alırken Hazal Erdoğan kimdir? Polat ailesinin gelini olduğu iddia edilen Hazal Erdoğan kaç yaşında, nereli? soruları da araştırıldı.

HAZAL ERDOĞAN KİMDİR?

Hazal Erdoğan, Engin Polat'ın kardeşi olan Alper Kürşat Polat'ın kız arkadaşı olarak biliniyor. Uzun yıllardır birlikte olan ikilinin geçtiğimiz zamanlarda evlenme kararı aldığı da bilinenler arasında. Erdoğan, Dilan Polat ile birlikte birçok kez samimi pozlar vermişti. Hazal Erdoğan'ın 25 yaşında olduğu biliniyor.

DİLAN - ENGİN POLAT TUTUKLANDI MI?

Polat çifti, suç işlemek amacıyla örgüt kurma-çıkar amaçlı suç örgütü" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alper Kürşat Polat ve Zekayi Tepe’nin Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz kurumuna, tutuklular Engin Polat ve Sezgin Polat’ın Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna, Can Polat ve Halit Polat, Can Doğu ve Metin Yılmaz’ın Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildikleri bilinenler arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...