Harry Potter mağazası ne zaman, nerede açılıyor? İstanbul Harry Potter mağazasına nasıl gidilir, hangi AVM'de?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Harry Potter mağazası ne zaman, nerede açılıyor? İstanbul Harry Potter mağazasına nasıl gidilir, hangi AVM'de?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Harry Potter serisinin sevenlerini heyecanlandıran haber geldi. Filmin izleyicileri ile kitabın okuyucuları heyecanla dünya genelindeki 4. olan Harry Potter mağazasını bekliyor. İstanbul'da açılacak olan mağaza ile ilgili Harry Potter mağazası ne zaman, nerede açılıyor? İstanbul Harry Potter mağazasına nasıl gidilir? soruları aratıldı.

Harry Potter mağazası ne zaman, nerede açılıyor? merak edildi. Britanyalı yazar J.K. Rowling'in romanından uyarlanan Harry Potter serisi herkesin soluksuz izlediği seriler arasında yer alıyor. Şimdi ise dünyada 4. olacak olan Harry Potter mağazası araştırıldı. Arama motorlarında ise Harry Potter mağazası ne zaman, nerede açılıyor? İstanbul Harry Potter mağazasına nasıl gidilir, hangi AVM'de? soruları araştırılıyor.

HARRY POTTER MAĞAZASI NE ZAMAN, NEREDE AÇILIYOR?

'Wizarding World' mağazası Mall Of İstanbul AVM’de açılacak. Mağazanın açılış tarihi 16 Aralık olarak duyuruldu.

Mağazada karakterlere ait kıyafetlerden, koleksiyonluk parçalara, ev dekorasyonundan oyuncaklara, figürlere kadar her şeyiyle yer alacak olan mağazanın açılış gününe özel sürpriz hediyeleri olacak. Harry Potter temalı ikramlar da unutulmadı.

İSTANBUL HARRY POTTER MAĞAZASI HANGİ AVM'DE, NASIL GİDİLİR?

'Wizarding World' mağazası 16 Aralık’ta Mall Of İstanbul AVM’de meraklılarıyla buluşacak. 

İSTANBUL HARRY POTTER MAĞAZASI SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak mağazada “Asa Seçimi”, “Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma”, “Görünmezlik Pelerinini Deneme”, “9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme” gibi başka yerde olmayan özel imkanlar ziyaretçileri bekliyor. 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berkan14 Aralık 2023 10:06

Sırf o asalardan birini almak için gidebilirim

Ela14 Aralık 2023 10:04

Sadece 1 gün mü olacak keşke İstanbul'da olsaydım

Sonraki Haber Yükleniyor...