Hanımın Çiftliği Muzaffer’in katili kim? Hanımın Çiftliği Muzaffer’i kim öldürdü? Yıllar sonra ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hanımın Çiftliği Muzaffer’in katili kim? Hanımın Çiftliği Muzaffer’i kim öldürdü? Yıllar sonra ortaya çıktı!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yayınlandığı döneme damga vuran Hanımın Çiftliği dizisi yıllar geçse de hala izleyiciler tarafından konuşulmaya devam ediyor. Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk paylaştığı dizideki sırrını koruyan bazı olaylar hala merak uyandırıyor. Hanımın Çiftliği dizisinde Muzaffer Bey’in katilinin kim olduğu yıllar sonra yine gündeme geldi. Peki Hanımın Çiftliği Muzaffer’i kim öldürdü? Hanımın Çiftliği Muzaffer’in katili kim,ortaya çıktı mı?

2009-2011 yılları arasında yayınlanan ve izleyiciyi ekran başına kilitleyen Hanımın Çiftliği dizisi tekrar bölümleriyle bile yoğun ilgi görüyor. Yıllar geçse de popülerliliğini yitirmeyen dizinin karakterleri yeniden gündeme geliyor.  Orhan Kemal'in Hanımın Çiftliği aynı adlı romanından dram türündeki dizinin başrollerinde  Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk,Ebru Özkan gibi ünlü isimler yer alıyordu. 17 Haziran 2011 tarihinde  70. bölümü ile final yaparak sona eren dizide gizemini koruyan bazı konular arama motorları üzerinden araştırılmakta. Hanımın Çiftliği'nin Muzaffer Bey'i Mehmet Aslantuğ 26'ncı bölümde diziye veda ediyor. Dizinin yayınlanmasının üzerinden yıllar geçse de Muzaffer Bey'in katilinin kim olduğu konusu tekrar gündeme geldi. İzleyiciler Hanımın Çiftliği Muzaffer’in katili kim? sorusunun yanıtı arıyor. İşte Hanımın Çiftliği Muzaffer’i kim öldürdü? Detayları…

HANIMIN ÇİFLİĞİ MUZAFFER'İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Hanımın Çiftliği'nde Muzaffer Bey'in sır ölümü, dizideki herkesi şüpheli durumuna düşürmüştü. Silahlı saldırıya uğrayan Muzaffer Bey 25. Bölümde ölüyor. Milyonları ekran başına kilitleyen Hanımın Çiftliği’nde Muzaffer Bey'in katili Güllü'nün abisi, Cemşir Ağa'nın oğlu Hamza çıktı. Babası Cemşir'in gazıyla Muzaffer Bey'i vurduğu ortaya çıkan Hamza Jandarma kendisini almaya geldiğinde evden kaçarak kayıplara karıştı. Dizinin 30. Bölümünde “Güllü, kocasının katili olan kardeşi Hamza’nın yakalanması için tüm imkanlarını seferber ediyor. Muzaffer Bey’in gerçek katilinin Hamza olduğu ortaya çıkınca herkes büyük bir şok yaşamıştır.”

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...