Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Candan kardeşler davasındaki Hacı İsrafil Sağlam ne iş yapıyor, tutuklandı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Candan kardeşler davasındaki Hacı İsrafil Sağlam ne iş yapıyor, tutuklandı mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bahar ve Nihal Candan kardeşler davasında adı geçen Hacı İsrafil Sağlam'ın kim olduğu araştırılıyor. İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilerleyen davada adı geçen Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Candan kardeşler davasındaki Hacı İsrafil Sağlam ne iş yapıyor, tutuklandı mı?

Fenomen kardeşler Bahar ve Nihal Candan, suç gelirlerini aklama iddiasıyla tutuklandı. Davada ismi geçen Hacı İsrafil Sağlam ise araştırılan isimler arasında yer aldı. Vatandaşlar ise Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Candan kardeşler davasındaki Hacı İsrafil Sağlam ne iş yapıyor, tutuklandı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar...

HACI İSRAFİL SAĞLAM KİMDİR?

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla yakalanan Candan kardeşler ile adı anılmakta olan bir iş insanıdır. Candan kardeşler ile birlikte tutuklandığı bilinen Hacı İsrafil Sağlam hakkında fazla bilgi henüz bulunmamaktadır. Bahar ve Nihal Candan ile birlikte çeşitli etkinlikler ve yurt dışı gezilerine çıktığı biliniyor. 

BAHAR VA NİHAL CANDAN TUTUKLANDI MI?

Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından gözaltına alınan Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla beraber savcılığa sevki gerçekleştirildi. Avukat Feyza Altun, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini açıkladı. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...