Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Aralık bugün Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Aralık bugün Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim kazandı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gelinim Mutfakta programında heyecan devam ederken izleyiciler bugünün kazananını merak ediyor. Arama motorlarında ise bugün elenen isim araştırıldı. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Aralık bugün Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim kazandı?

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta programında bugün bir isim haftanın en düşük puanını alarak elendi. Seyircilerin merak ettikleri arasında yer alan Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Aralık bugün Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim kazandı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN KİM ELENDİ?

Bugün yayınlanan bölümde haftanın en düşük puanını alan bir gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. 29 Aralık Cuma günü elenen isim Gamze oldu.

29 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

Haftanın en yüksek puanını alarak bileziklerin sahibi olan isim belirlendi. Tuğba ve Yeşim 65 puan aldı ve kura çekiminin sonucunda Yeşim bileziklerin sahibi oldu.

28 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Yeşim 21 puan alırken Tuğba 14 puan aldı. Aleyna 10 ve Gamze 3 puan ile günü tamamladı.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...