Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 13 Aralık çeyrek altını kim kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 13 Aralık çeyrek altını kim kazandı?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta'da bugün kazanan isim merak ediliyor. İzleyicilerin takip ettiği yarışmada haftanın en yüksek puanını alan gelin çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 13 Aralık çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan programın büyük izleyici kitlesi var. Seyirciler ise her gün puan durumunu takip ediyor. Bugünün kazanan gelini ise araştırılıyor. Çeyrek altını kazanan isim araştırılırken Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 13 Aralık çeyrek altını kim kazandı? soruları gündeme geldi. 

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM KAZANDI?

Bugün ekranlara gelen bölümde yarışmacılar Balaban kebabı yaptı. En yüksek puanı alan gelin ise günün kazananı olarak çeyrek altının sahibi oluyor. Bugün ekranlara gelen bölümde kazanan isim henüz belli olmadı.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU NEDİR?

Gelinim Mutfakta programında puanlama henüz bitmedi. Puanlamanın ardından haberimizden günün puan durumuna ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 13 Aralık çeyrek altını kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA DÜN KİM KAZANDI?

12 Aralık günü ekranlara gelen programda kazanan isim Tuğba oldu.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...