Ferrari marka polis aracı kimin, kimden alındı? Dilan Polat arabaları ne oldu, nerede? Engin Polat'ın hangi arabaları polis aracı oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mahkeme kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne verilen lüks araçların kimin olduğu vatandaşın gündeminde yer alıyor. İstanbul'un çeşitli semtlerinde sergilenen lüks araçlar hakkında Ferrari marka polis aracı kimin, kimden alındı? Dilan- Engin Polat'ın hangi arabaları polis aracı oldu? araması yapılıyor.

Organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonların ardından ele geçirilen araçlar Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine verildi. Çeşitli semtlerde vatandaş için sergilenen lüks polis araçları ile ilgili Ferrari marka polis aracı kimin, kimden alındı? Dilan- Engin Polat'ın hangi arabaları polis aracı oldu? soruları aratıldı. Detaylar...

FERRARİ MARKA POLİS ARACI KİMİN?

Bugün Sultanahmet'te sergilenen Ferrari marka lüks polis aracının kimin olduğu merak edildi. Joseph Johannes Leijdekkers ve Efe Alp Üstün’ün elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı ve bu gruba ait Volkswagen, Ferrari, Bentley ve Audi polis aracı oldu.

Örgüt lideri Abolfazl Pilehvari'nin suç örgütüne ait 5 Mercedes-Benz ve Peugeot araç polis aracı oldu.

FERRARİ MARKA POLİS ARABASI BUGÜN NEREDE?

Organize suç örgütlerine karşı yapılan operasyonların ardından ele geçirilen araçlar İstanbul'un çeşitli yerlerinde görev yapmaktadır. Emniyet Müdürlüğü'ne verilen araçların nerede olduğu ise merak edildi. 29 Aralık günü Ferrari marka araba, Sultanahmet'te sergilendi.

Ferrari marka polis aracı kimin, kimden alındı? Dilan Polat arabaları ne oldu, nerede? Engin Polat'ın hangi arabaları polis aracı oldu?

DİLAN POLAT'IN HANGİ ARABALARI POLİS ARACI OLDU?

Dilan ve Engin Polat çiftine yapılan operasyonun ardından çiftin Land Rover marka aracıne el konuldu. Mahkeme kararı ile Land Rover araç Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine verildi. 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...