Ferrari marka polis aracı bugün nerede 29 Aralık? Lüks polis arabaları nerede sergileniyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne verilen lüks polis araçları vatandaşın ilgi odağı haline geldi. Organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda 23 lüks otomobil İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine verildi. Merak edilenler arasında ise Ferrari marka polis aracı bugün nerede 29 Aralık? Lüks polis arabaları nerede sergileniyor? soruları yer aldı.

Operasyonların sonucu ele geçirilen lüks otomobil araçlarının nerede olduğu vatandaş tarafından merak ediliyor. Mahkeme kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne verilen lüks araçları polis aracı oldu. Son günlerde gündem olan lüks polis araçları ile ilgili Ferrari marka polis aracı bugün nerede 29 Aralık? Lüks polis arabaları nerede sergileniyor? soruları aratılıyor.

FERRARİ MARKA POLİS ARACI BUGÜN NEREDE?

Organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonların ardından ele geçirilen araçlar İstanbul'un çeşitli semtlerinde görev alıyor. Emniyet Müdürlüğü'ne verilen araçların nerede olduğu ise merak edildi. 29 Aralık günü Ferrari marka araba, Sultanahmet'te sergilendi. Özel çekici ile getirilen araç, Sultanahmet büyük ilgi gördü.

LÜKS POLİS ARAÇLARI NEREDE SERGİLENİYOR?

Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine verilen lüks araçların İstanbul'da nerede sergilendiği merak edildi. Araçlar İstanbul'un çeşitli semtlerinde sergilenmeye devam ediyor. Ferrari marka araç ise bugün Sultanahmet'te sergilendi. 

Ferrari marka polis aracı bugün nerede 29 Aralık? Lüks polis arabaları nerede sergileniyor?

Lüks araçlar ile ilgili konuşan Ahmet Altun, “Biz Edirne’den geldik ve araçları çok beğendik. Vatana, millete hayırlı olsun. Devletimiz çok büyük, varolsun. İnşallah sayılarının daha da artmasını bekliyoruz. Operasyonlar gayet iyi ve devamlı olsun. Gerçekten çok üzgünüz. 12 tane şehitlerimiz var. Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak. Öcünü alacağız. Tüm halk bu arabaları görsün. Devletimiz görevinin başında.

LÜKS POLİS ARAÇLARI HANGİ MARKA?

Lüks otomobiller arasında Ferrari 488 GTB, Bentley Continental GT, Land Rover, Porsche Taycan ve Audi, Volvo, Mercedes ve BMW marka araçlar yer alıyor.

Arabaların çoğunluğu İstanbul Emniyeti'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri'nin operasyonla çökerttiği Comanchero Çetesi'ne aitti.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...