Esra Erol Mertcan Hazer öldü mü? Mertcan Hazer yaşıyor mu? Mertcan Hazer kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Esra Erol Mertcan Hazer öldü mü? Mertcan Hazer yaşıyor mu? Mertcan Hazer kimdir, kaç yaşında?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Mertcan Hazer yürek sızlatan hikayesi ile sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Bugün ise Mertcan Hazer öldü mü? sorusu gündemde. 16 yıldır annesini görmeyen Mertcan Hazer hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Mertcan Hazer öldü mü, yaşıyor mu? Esra Erol, Mertcan Hazer kim?

Esra Erol Mertcan Hazer öldü mü? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Esra Erol’da programı ile adını duyuran Mertcan Hazer 16 yıldır annesini görmüyor. Hikayesi ile vatandaşları duygulandıran Mertcan Hazer’in tek arzusu annesi Ayten Akın'ı bulmak. Mertçan'ın televizyon ekranlarında anlattığı hikayesi dinleyenleri derinden sarstı. Bu gelişmeler sonrası Esra Erol Mertcan Hazer öldü mü? söylentileri ortaya çıktı. Peki Mertcan Hazer’in öldüğü iddiası gerçek mi? Mertcan Hazer’in son durumu  arama motorları üzerinde araştırılıyor. İşte Esra Erol Mertcan Hazer yaşıyor mu öldü mü? sorusu hakkındaki o detaylar…

MERTCAN HAZER ÖLDÜ MÜ?

Esra Erol'un programında annesini arayan Mertcan Hazer öldü mü? yönündeki sorular ve öldü iddiaları bir anda sosyal medyada viral oldu. Mertcan Hazer’in öldüğü iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu iddiaları doğrulayan bir teyit ve açıklama yok. 18 yaşındaki Mertçan Hazer geçtiğimiz günlerde hayatının büyük bir bölümünü yalnız geçirdiğini ifade ederek doğum gününün bugüne kadar kimse tarafından kutlanmadığını söyleyerek duygusal bir itirafta bulundu.

Esra Erol Mertcan Hazer öldü mü? Mertcan Hazer yaşıyor mu? Mertcan Hazer kimdir, kaç yaşında?

MERTCAN HAZER KİMDİR?

Mertçan Hazer, 18 yaşındadır veAnkara'da yaşıyor. Dedesi tarafından büyütülen Mertcan Hazer yıllardır görmediği annesi Ayten Akın'ı aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. Mertçan'ın katıldığı programda anlattığı hikayesi dinleyenlere duygusal anlar yaşattı. Mertcan Hazer 16 yıldır annesini görmüyor. Yaşamı akrabalarının yanında geçen Mertcan Hazer, ebeveynlerinin İlker Hazer ve Ayten Akın olduğunu söyledi. Mertcan Hazer Instagram’da “mertcanhazerr” kullanıcı adı ile yer alıyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...