Enes Halifekan kimdir, Ankaragücü maçı için ne dedi? Twitter'da gündem olan Enes Halifekan olayı ne, gerçek hesap mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Enes Halifekan kimdir, Ankaragücü maçı için ne dedi? Twitter'da gündem olan Enes Halifekan olayı ne, gerçek hesap mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski adıyla Twitter olan sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşımlarla gündem olan Enes Halifekan kimdir? Enes Halifekan yumruklu saldırı için ne paylaştı? Son olarak Ankaragücü Rizespor maçında gerçekleşen Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyla ilgili eşleşen paylaşımı gündem olan Enes Halifekan ne dedi, gerçek hesap mı?

Sosyal medya kullanıcısı olan Enes Halifekan yaptığı bir paylaşımlar ile gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ve gündemi yakından takip eden vatandaşlar arama motorlarında Enes Halifekan kim? Enes Halifekan'ın twitter olayı nedir, gerçek hesap mı? sorularının yanıtını bulmaya çalışıyor. 2016 yılında açılan “@cennet_dunya” kullanıcı adı sahibi 'Enes Halifekan' isimli  hesaptan zaman zaman Türkiye’de yaşanan bazı siyasi olaylar ortaya atılan söylemler ve dikkat çeken gündem paylaşımları görünüyor.

Enes Halifekan aynı hesaptan 2016 yılında yaptığı ve bugün tüm Türkiye’nin konuştuğu MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırısına dair paylaşımı ile yankı uyandırdı. Ankaragücü Rizespor maçında gerçekleşen Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyla ilgili eşleşen paylaşımı gündem olan Enes Halifekan kim  gerçek hesap mı? Enes Halifekan Ankaragücü maçı ve hakem saldırısı için ne yazmıştı? İşte merak edilenler…

ENES HALİFEKAN KİMDİR?

Enes Halifekan’ın gerçekte kim olduğu ve kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Enes Halifekan eski adıyla Twitter olan sosyal medya platformu X'te üzerinden şifreli paylaşımlar yapan bir hesabın sahibi. Kullanıcı adı "@cennet_dunya". Hesap Şubat 2016'da açılmış. Profilinde “Kurt Teşkilatı. Komutan. Kongo. Mısır. İran. Hindistan. Çin. 1980” ifadeleri yer alıyor. Enes Halifekan’ın 58 binden fazla takipçisi bulunuyor.

ENES HALİFEKAN HESABI GERÇEK Mİ?

Enes Halifekan (@cennet_dunya) isimli hesap ilk kez 2016’da bir Uludağ Sözlük kullanıcısı tarafından keşfedildi. @cennet_dunya kullanıcı adı ile X’de yer alıyor. Hesabın gerçek olup olmadığı hakkında ise henüz netleşmiş bir bilgi mevcut değil. Hesap 2017 yılından beri kullanılmıyor.

ENES HALİFEKAN ANKARAGÜCÜ MAÇI HAKEM SALDIRISI İÇİN NE PAYLAŞTI?

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımların gündem olmasının ardından Enes Halifekan’ın  @cennet_dunya  hesabı bugün bir kez daha araştırıldı. Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, saha ortasına kadar gelerek hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı için de geçmiş yıllarda şifreli paylaşım yaptığı öne sürüldü.  

Enes Halifekan’ın @cennet_dunya  hesabında yaptığı

“maç ankara’da

 eski ankaragücü

ankara belediye

spor

olayları…”  paylaşımı ortaya çıktı.

Enes Halifekan kimdir, Ankaragücü maçı için ne dedi? Twitter'da gündem olan Enes Halifekan olayı ne, gerçek hesap mı?

Bu hesap üzerinden 2016 yılında Gaziantep'te gerçekleşen bombalı saldırı ve Rusya Büyükelçisine yapılan saldırı öncesi Twitter'dan şifreli paylaşımlar yapmıştı.  

 

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk12 Aralık 2023 17:12

Troll gibi duruyor biyografisi falan

Deniz Aydoğdu 12 Aralık 2023 17:11

Dikkat çekmek için farklı bir yöntem

Sonraki Haber Yükleniyor...