Ender Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş kimdir? Ender Saraç ile eşi ayrıldı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ender Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş kimdir? Ender Saraç ile eşi ayrıldı mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adı ile sıklıkla karşılaştığımız Benan Kurtuluş'un kim olduğu ve hayatı araştırılıyor. Dr. Ender Saraç'ın eşi olan isim hakkında merak edilenler ise Ender Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş kimdir? Ender Saraç eşinden ayrıldı mı? soruları ile araştırılıyor. İşte merak edilenler...

 

Dr. Ender Saraç, 1959 yılında İzmir’de doğdu. Ender Saraç'ın eşi olan Benan Kurtuluş ise araştırıldı. Arama motorlarında ise Ender Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş kimdir? Ender Saraç eşinden ayrıldı mı? soruları aratılıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor...

BENAN KURTULUŞ KİMDİR?

1980 yılında İstanbul’da doğan Kurtuluş, İstanbul’da kolej eğitimini alıp yurt dışında üniversite eğitimini tamamladı. Uluslararası işletme eğitimi alan Benan Kurtuluş, hava taşımacılık sektöründe yer alan ailesi ile çalıştı.

ENDER SARAÇ KİMDİR?

İzmir'de doğan Ender Saraç, 1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapmaktadır. İstanbul’a geldiği ilk senelerde Nükhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi’nde çalıştı. Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi’ni 1994’te kurdu. Programı defalarca “Yılın En İyi Sağlık Programı” seçilen Saraç'ın 14 kitabı vardır.  

Ender Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş kimdir? Ender Saraç ile eşi ayrıldı mı?

ENDER SARAÇ'IN ÇOCUĞU VAR MI?

Televizyon kanallarında sıklıkla karşılaştığımız Ender Saraç'ın 3 çocuğu vardır. 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...