Ender Saraç'ın çocuğu var mı, kaç tane? Dr. Ender Saraç kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ender Saraç'ın çocuğu var mı, kaç tane? Dr. Ender Saraç kimdir?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

1959 yılında İzmir’de doğan Ender Saraç hakkında merak edilenler arama motorlarında Ender Saraç'ın çocuğu var mı, kaç tane? Dr. Ender Saraç kimdir? soruları ile araştırılıyor. İsmini sıklıkla duyduğumuz Saraç'ın hayatı...

Ekranlarda sıklıkla karşılaştığımız isimler arasında yer alan Ender Saraç'ın hayatı araştırılıyor. Televizyon programlarında sürekli gördüğümüz isimlerden olan Ender Saraç'ın çocuğu var mı, kaç tane? Dr. Ender Saraç kimdir? Detaylara haberimizde yer alıyor.

ENDER SARAÇ'IN ÇOCUĞU VAR MI?

Televizyon kanallarında sıklıkla karşılaştığımız Ender Saraç'ın 3 çocuğu vardır. 

ENDER SARAÇ KAÇ YAŞINDA?

Ender Saraç, 1959 yılında dünyaya gelmiştir.

Ender Saraç'ın çocuğu var mı, kaç tane? Dr. Ender Saraç kimdir?

ENDER SARAÇ KİMDİR?

1959 yılında İzmir’de dünyaya gelen Saraç, 1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapmaktadır. İstanbul’a geldiği ilk senelerde Nükhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi’nde çalıştı. Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi’ni 1994’te kurdu. Programı defalarca “Yılın En İyi Sağlık Programı” seçilen Saraç'ın 14 kitabı vardır.  

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...