Dündar Dinç kimdir? Ölümlü Dünya 2 Dündar Dinç hakkında detaylar...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dündar Dinç kimdir? Ölümlü Dünya 2 Dündar Dinç hakkında detaylar...

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ölümlü Dünya 2 filminin orjinal müziğinin ismi olan "Dündar Dinç" hakkında merak edilenler var. Filmin tanıtımı ve film müziğinin yayınlanmasının ardından merak edilenler arasında Dündar Dinç kimdir? sorusu aratıldı. İşte Ölümlü Dünya 2 Dündar Dinç hakkında detaylar...

Dündar Dinç merak ediliyor. Ölümlü Dünya serisinin devam filmi "Ölümlü Dünya 2" geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin orjinal müziğinin adının Dündar Dinç olmasının üzerine Dündar Dinç kimdir? sorusu da gündeme geldi. Ölümlü Dünya 2 Dündar Dinç hakkında detaylar...

DÜNDAR DİNÇ KİMDİR?

Ölümlü Dünya serisinin 2. filmi olan Ölümlü Dünya'da yer alan karakterdir. Filmin bir sahnesinde kaçmak için arabaya ihtiyaç duyan Mermer ailesi, seçim arabasıyla ikinci filmin son kaçma anını yaşıyor. Dündar Dinç adlı bir belediye başkanının seçim arabasıyla bu kaçış gerçekleşiyor. Gerçekte ise böyle bir karakter bulunmuyor.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NE ZAMAN SİNEMALARA GELECEK?

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Giray Altınok, İrem Sak ve Sarp Apak gibi isimlerin yer aldığı Ölümlü Dünya 2 filmi 1 Aralık'ta vizyona girdi. 

Dündar Dinç kimdir? Ölümlü Dünya 2 Dündar Dinç hakkında detaylar...

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Komedi türündeki film 117 dakika sürmektedir. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NEDİR?

Filmde Mermer ailesinin hikayesini ele alınıyor. Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesindeki farklı sorunlarla uğraşmaktadır. Ailenin kimlikleri açığa çıkıyor ve ortaya çıktıktan sonra gelen türlü olaylar konu ediliyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...