DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajları

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajları
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sevdiklerimizin en özel günlerinde onları önemsediğimizi hissettirerek kutlama mesajları göndeririz. Her birey için en özel günlerden biri olan doğum günleri de birbirinden özel,etkileyici ve anlamlı kutlama mesajları ile o günü anlamlı kılıyor. Sevdiklerinize doğum günü için yollayabileceğiniz kısa ya da uzun en farklı en özel doğum günü kutlama mesajları…

Yılda sadece bir gün kutladığımız doğum günleri, herkes için anlamlı ve özeldir. Doğum günü kutlaması için hazırlanan sürprizler, kesilen pastalar, hediyelerin yanı sıra  doğum günü kutlama mesajları ile günün heyecanı artar. Seçtiğiniz ve vermek üzere olduğunuz hediyeyi anlamlı kılan bir detay da içten yazılmış bir kutlama mesajı nottur. Doğum günü sahibi, sevdikleri tarafından kendisine özel hazırlanan “İyi ki doğdun”mesajları ile doğum günü hatırlandığı için doğum günü heyecanı artar.

Aile üyelerinizden biri, en yakın arkadaşınız, sevdikleriniz, kız ya da erkek arkadaşınız için  doğum gününde kutlama mesajı olarak ne yollasam diye derin düşüncülere dalanlardansanız sizin için hazırladığımız doğum günü mesajlarına mutlaka bakmalısınız! Doğum günü mesajlarınızda “Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara” demeyi ihmal etmeyin.Doğum günü mesajları ile sevdiklerimize en güzel, iyi dilekleri iletiliriz. Doğum günü mesajlarınızın fark edilir sıra dışı sözlerden oluşmasını istyorsanız , en güzel, anlamlı, farklı ve komik doğum günü kutlama mesajları tercih edilirsiniz. İşte en güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajları...

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman. Bugün ise senin en özel günün. Doğum günün kutlu nice mutlu yıllara…

Bugün senin doğum günün ve bu özel günü seninle kutlamak için sabırsızlanıyorum. Sen hayatımda en değerli varlığım ve sana olan sevgim her geçen gün daha da büyüyor. İyi ki doğdun, umarım bu yeni yaşın senin için tüm mutlulukları ve başarıları getirir. Nice sağlıklı, neşeli ve harika yıllara!

Dostlar deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek tek toplarsın, sonra birer birer denize atarsın. İşte sen o denize atmaya kıyamadıklarımdansın. Kıymetini bil. Mutlu yıllar, nice güzel yaşlara...

Yeni yaşında sağlık, mutluluk ve huzur hiç eksik olmasın. İyi ki doğdun, canım arkadaşım.

Hayatımı anlamlandırdığın her gün benim için ayrı özel. Ama bugün o günlerin en özeli. İyi ki varsın. İyi ki doğdun birtanem.

Yıldızların sana yol göstereceği, hep doğru seçimler yapacağın, ışıklarla dolu bir yıl olsun. İyi ki doğdun, seni seviyorum.

Hayatın boyunca doğum günü mumlarını her üflediğinde yanında olmak istiyorum. Yüzündeki o güzel gülümsemenin silinmeyeceği bir yıl olsun. Nice güzel yaşlara.

Hayatın sana sevgi, neşe ve başarı dolu güzel sürprizlerle dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın hep mutlulukla geçsin!

Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum.

Anneciğim, yanında olamasam da gittiğim her yerde seni düşünüyorum. Senin varlığın benim için bu dünyayı renkli kılıyor. İyi ki varsın ve nice mutlu güzel yaşlar geçirmeni diliyorum.

Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.

Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

KOMİK DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla… En taze, sağlıklı, mutlu günler senin olsun. Nice nice yıllara doğum günün kutlu olsun!

Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

İyi ki doğdun arkadaşım, lütfen bu mesajı sakla seneye başıma masraf çıkarma. Seni seviyorum, nice yaşlara.

Doğum gününde kaloriler hakkında endişelenme. Bugün, pastadaki her dilim senin için kalori ücretsiz! Mutlu doğum günleri!

Bu senende her şey o kadar fazla güzel olsun ki, hep efsane diye hatırla!

Bazı insanlar kahramanlara inanmaz. Çünkü daha seninle tanışmadılar. Mutlu yıllar!

Ay inanmıyorum o kadar oldun mu sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, sağlıklı ve mutlu nice yaşların olsun.

RESMLİ DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajları

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajları

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajlarıDOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajlarıDOĞUM GÜNÜ MESAJLARI-Resimli doğum günü mesajları! En güzel en anlamlı, etkileyici doğum günü mesajları

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...