Doğalgaz yardımı kaç TL? Doğalgaz desteği artırıldı mı? 2023 Doğalgaz desteği ne kadar oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Doğalgaz yardımı kaç TL? Doğalgaz desteği artırıldı mı? 2023 Doğalgaz desteği ne kadar oldu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Doğalgaz desteği artırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara sunulan doğalgaz desteğinin yeni düzenlemeyle yükseltildiği bildirdi. Peki 2023 Doğalgaz desteği ne kadar oldu, Doğalgaz yardımı kaç TL?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan doğalgaz yardımının artırlması açıklamasının ardından arama motorlarında 2023 Doğalgaz desteği ne kadar, kaç TL oldu? soruları araştırılıyor. 2023 Doğalgaz desteği ne kadar oldu, sorusuna cevap arayan vatandaşlar için 2023 Doğalgaz desteği ile ilgili merak edilenler…

DOĞALGAZ DESTEĞİ NE KADAR OLDU?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından açıkladığı yeni doğalgaz düzenlemesine ilişkin yazılı açıklama yaptı.Doğalgaz desteklerinde daha önce hane başına yıllık 900 ila 2 bin 500 lira tahsisat yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yeni doğalgaz düzenlememizle birlikte vatandaşlarımıza tahsis edeceğimiz yıllık tutarı 1500 ila 3 bin 500 lira arasına çıkardık. Bu kapsamda, ödemelerimizi 8 ay boyunca kış dönemine gelen aylarda ödeme yapmak üzere düzenli hale getirdik. Böylelikle vatandaşlarımıza sunduğumuz doğalgaz desteğini aylık 112 ila 312 liradan aylık 188 lira ila 438 liraya yükseltiyoruz."

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bülent Yaman11 Aralık 2023 13:24

Doğru bir karar diğer faturalar içinde destek artar umarım

Bedirhan11 Aralık 2023 13:22

Doğalgaz faturası çok geliyor ödemekte zorlanan çok kişi var yani yardımı arttırmaları çok güzel olur

Sonraki Haber Yükleniyor...