Denizli madende göçük mü oldu, neden? Son dakika! Acıpayam'da maden ocağında ölü, yaralı var mı? Denizli Acıpayam haberleri!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Denizli madende göçük mü oldu, neden? Son dakika! Acıpayam'da maden ocağında ölü, yaralı var mı? Denizli Acıpayam haberleri!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün akşam Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen maden göçüğünün ardından vatandaşalar endişelendi. Arama motorlarında ise maden göçüğü ile ilgili Denizli madende göçük mü oldu? Son dakika! Acıpayam'da maden ocağında ölü, yaralı var mı? Denizli Acıpayam haberleri aratıldı.

Karaismailler Mahallesi'nde bulunan krom madeni ocağında, henüz belirlenemeyen nedenle göçük oluştu. Denizli'de meydana gelen maden göçüğü hakkında ölü, yaralı var mı? soruları aratıldı. Vatandaşların endişelendiği haber ile ilgili Denizli madende göçük mü oldu? Son dakika! Acıpayam'da maden ocağında ölü, yaralı var mı? Denizli Acıpayam haberleri aratılıyor.

DENİZLİ MADEN'DE GÖÇÜK MÜ OLDU, NEDEN?

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Karaismailler Mahallesi'nde bulunan krom madeni ocağında göçük meydana geldi. Göçüğün sebebi henüz bilinmiyorken maden ocağı göçüğünde 2 kişi öldü, 1 kişi yaralı olarak kurtatıldı. Ekiplerin detaylı çalışması sonucu mahsur kalan 3 kişiye ulaşıldı. Maden göçüğünede kalan işçilerden Rıfat Salman, kurtarılarak sağlık ekiplerince Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybettiği belirlenen maden mühendisi Kadir Özer ile maden işçisi Mustafa Karahan'ın cenazeleri, otopsi için aynı hastanenin morguna gönderildi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Acıpayam ilçemizin Karaismailler köyündeki krom madeninde göçük meydana geldi. Bu göçük neticesinde 3 arkadaşımız, göçük altında kaldı. Çok şükür bir arkadaşımızı göçük altından kurtarıp şu an hastaneye naklettik. Sağlık durumu gayet iyi. Stabil bir sıkıntısı yok, aldığımız bilgilere göre. Diğer iki arkadaşımızı maalesef kaybettik. Üzücü bir kaza. Olayla ilgili tabii adli soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma neticesinde olay netleştikten sonra gereği yapılacaktır." dedi.

Denizli madende göçük mü oldu, neden? Son dakika! Acıpayam'da maden ocağında ölü, yaralı var mı? Denizli Acıpayam haberleri!

Ardından şu sözleri söyledi:

"Maden ocağının, yatay seviyede yaklaşık bin metre olduğu ifade edildi. Bunun yaklaşık 700 ila 800 metresinde, içeriden çıkan arkadaşlarımızın ifadesiyle 3-4 metrelik göçük olduğu. Tabii bütün bu hususlar, orada yapılacak teknik inceleme neticesinde ortaya çıkacaktır. Şu an için tabii ki bu konularla ilgili çok ayrıntılı bir bilgi vermek mümkün değil. Teknik ekiplerin konuyu incelemesi neticesinde gerekli açıklamalar yapılacaktır. Mühendis bir arkadaşımız hayatını kaybedenlerden, diğer arkadaşımız da çalışan işçi arkadaşlarımızdan. Ben, Allah'tan rahmet diliyorum ölen vatandaşlarımıza, ölen arkadaşlarımıza. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun." 

SORUŞTURMA BAŞLADI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, maden ocağında meydana gelen göçükle ilgili adli soruşturma başlatıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bildirdi. Paylaşımı şöyle oldu: 

"Denizli Acıpayam ilçemizde meydana gelen maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Olayla ilgili olarak adli soruşturma başlatılmıştır." 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...