Dağ 2 nerede, ne zaman çekildi? Dağ filmi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dağ 2 nerede, ne zaman çekildi? Dağ filmi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dağ II; yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar’ın yaptığı, 2016 Türk yapımı aksiyon, savaş ve dram filmidir. Bugün ekranlarda yer almasının üzerine Dağ 2 nerede çekildi? Dağ filmi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu!

Bugün ekranlarda yayınlanan Dağ 2 filminin nerede çekildiği vatandaşın merak ettikleri arasında yer aldı. Filmin izleyicileri arama motorlarında Dağ 2 nerede çekildi? Dağ filmi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunu araştırdı. İşte detaylar...

DAĞ 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Dağ 2 filmi Ankara, Konya ve Adana illerinin bazı ilçelerinde çekilmiştir.

DAĞ 2 OYUNCULARI KİM?

Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli, Ahu Türkpençe, Atılgan Gümüş gibi isimler filmde rol alıyor.

Dağ 2 nerede, ne zaman çekildi? Dağ filmi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu!

DAĞ 2 KONUSU NEDİR?

Oğuz ve Bekir'in askerlik süresi bitmeye yaklaşmıştır. Bu ikili, Özel Kuvvetler Komutanlığına başvurmak isterler. Fakat Bekir'in dizindeki sakatlık, Oğuz'un omzundaki sıkıntı yüzünden reddedilirler. Bu sırada birinci filmde şehit olan Yaşar Demir'in yakın arkadaşı Veysel Gökmusa konuşmaya tanık olur ve bu ikiliyi eğitimlere alır. İkili altı yıl boyunca çetin eğitimlerden geçerler, Bekir dizinden tedavi görür. 6 yıl sonra ise, kod adı "Fırtına Getiren" olan Muhabere Arama-Kurtarma (MAK) 8 timi ile Irak'a operasyona giderler.

DAĞ 2 NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Dağ 2 filmi 4 Kasım 2016 tarihinde vizyona girdi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...