Cuma günü yağmur var mı? 1 Aralık hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cuma günü yağmur var mı? 1 Aralık hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde Türkiye genelinde soğuk hava ve fırtına hakim oldu. Lodos etkisiyle su baskınları ve sellerin oluşmasının ardından vatandaşlar yarınki hava durumunu araştırdı. Peki, Cuma günü yağmur var mı? 1 Aralık hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı?

Cuma günü yağmur var mı? araştırılıyor. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından vatandaşlar yarın (1 Aralık) hava durumu nasıl olacak? araştırması yapıyor. Türkiye genelinde hakim olan yağışların devam edip etmeyeceği Cuma günü yağmur var mı? 1 Aralık hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı? soruları ile araştırılıyor. İşte 1 Aralık Cuma günü hava durumu!

CUMA GÜNÜ YAĞMUR VAR MI?

1 Aralık günü yağmur yağacak mı? merak edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırklareli ve İstanbul kıyılarında rüzgarın, yarın öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazar günü öğle saatlerine kadar etkisini azaltması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre 1 Aralık Cuma günü hava durumu şöyle olacak:

Cuma günü yağmur var mı? 1 Aralık hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı?

30 KASIM BUGÜN HAVA DURUMU NASIL, YAĞMUR VAR MI?

Bugün hava durumu Meteoroloji verilerine göre şöyle:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Orta Karadeniz'de güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; İç Anadolu'nun kuzeyi ile Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Cuma günü yağmur var mı? 1 Aralık hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı?

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya çevreleri ile Çanakkale'nin güney ve doğu ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C17°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı

EDİRNE °C12°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C14°C

Parçalı ve çok bulutlu

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Orçun Kayaalp 30 Kasım 2023 16:42

Yağsın barajlar dolsun

Berk Çakırbey 30 Kasım 2023 16:42

Bu kış çok erken başladi Ocak Şubat gibi kar gelir herhalde

Sonraki Haber Yükleniyor...