Cem Yılmaz yeni gösterisi ne zaman çıkacak? Cem Yılmaz 2024 gösterisi var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cem Yılmaz yeni gösterisi ne zaman çıkacak? Cem Yılmaz 2024 gösterisi var mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni projesini X hesabından duyurdu. Cem Yılmaz’ın yaptığı paylaşım sonrası yeni gösterisinin ne zaman izleyici karşısına çıkağı merakla bekleniyor. Stand up severler Cem Yılmaz yeni gösterisi ne zaman? Cem Yılmaz 2024 gösterisi var mı? Cem Yılmaz yeni gösterisi biletleri? aramasını yapıyor. Cem Yılmaz stand-up'larını özleyenler için gösteri ile ilgili tüm detaylar.

Komedyen Cem Yılmaz önümüzdeki yıl yeni bir stand up gösterisi yapacağını açıkladı.  Son olarak 2021 yılında Netflix’teki Diamond Elite Platinum Plus stand-up'ıyla izleyici karşısına çıkan Cem Yılmaz bu gösterisiyle beğeni rekoru kırmıştı.  Yılllar geçse de Cem Yılmaz’ın yer aldığı film ve stand-up gösterilerindeki sahneleri ve esprileri popülerliğini yitirmiyor.Cem Yılmaz’dan yeni gösterisini afişini paylaşarak hayranlarına müjdeli duyurdu! Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi ne zaman? Cem Yılmaz 2024 gösterisi nerede? Hakkında merak edilen soruların yanıtı

CEM YILMAZ YENİ GÖSTERİSİ VAR MI?

Cem Yılmaz 2024 yılını işaret ederek yeni bir gösterinin haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Cem Yılmaz’ın kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafta bir sahne ve üzerinde “CMXXIV” rakamları yer alıyor.

CEM YILMAZ 2024 GÖSTERİSİ NE ZAMAN?

Cem Yılmaz’ın paylaşımı 2024 yılı içerisinde yeni bir stand up şovu ile hayranlarının karşısına çıkacağına işaret olarak yorumlandı. Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin tarihi ise henüz netleşmedi.

Cem Yılmaz’ın en son gösterisi 'Diamond Elite Platinum Plus', 31 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmıştı.Gösterilerinin yanı sıra Erşan Kuneri dizisi olan Cem Yılmaz'ın dizisi dijital platform Netflix'teyer alıyor. Dizinin kadrosunda ise Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi simler yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...