Canlı yayın konuğu Sevda Türküsev kimdir? Kaç yaşında, mesleği nedir? Sevda Türküsev instagram hesabı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Canlı yayın konuğu Sevda Türküsev kimdir? Kaç yaşında, mesleği nedir? Sevda Türküsev instagram hesabı!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz isimlerden biri olan Sevda Türküsev hakkında detaylar araştırılıyor. Evli mi, ne iş yapıyor? gibi sorular aratılıyor. Peki, 2. sayfa programına konuk olan Sevda Türküsev kimdir? Kaç yaşında, mesleği nedir? Sevda Türküsev instagram hesabı!

Sevda Türküsev hakkında detaylar araştırılırken vatandaşlar Canlı yayın konuğu Sevda Türküsev kimdir? Kaç yaşında, mesleği nedir? Sevda Türküsev instagram hesabı aramasını yapıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına konuk olan isim hakkında detaylar...

SEVDA TÜRKÜSEV KİMDİR?

Sevda Türküsev 10 Haziran 1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Türk gazeteci, iletişim uzmanı, sunucu ve yazardır. 1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaya başlamış ve sonra sırasıyla üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev yapmıştır. Türkiye’de büyük şirketlerde ve son olarak 2004–2008 yıllarında yurt dışında büyük bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlüğünü yapmıştır. Yazarlığa 2004 yılında çıkarmış olduğu Muhafazakar Çapkınlar kitabıyla adım atmıştır. Bu eserde yazar genel müdürlük dönemindeki, gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaşmıştır.

Canlı yayın konuğu Sevda Türküsev kimdir? Kaç yaşında, mesleği nedir? Sevda Türküsev instagram hesabı!

Kitabın o dönem çok ses getirmesi ile birlikte çeşitli TV programlarını konuk olarak yer almıştır. Yazar toplamda 14 kitap yazmıştır. Kadın-erkek ilişkilerinin yanı sıra kişişel gelişim ve kişisel başarı alanlarında kitaplar yazmıştır. Duygu kontrolü ve kişisel başarı kitabı en çok satan eserlerinin başında gelip 17. baskıya ulaşmıştır. Sevda Türküsev 2014–2015 senelerinde Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonraki yıllarda çeşitli internet gazetelerinde gündeme dair yorumlarını düzenli olarak paylaşmıştır. Ayrıca 2014–2015 tarihleri arasında düzenli olarak Tv Net - Net Bakış programında yorumcu olarak yer almıştır ve gündeme dair konuları yorumlamıştır. Yazar son dönemlerde çeşitli üniversiteler ve okullarda gençlere Kişisel Gelişim Başarı Motivasyon Liderlik konulu paneller, konferanslar vermiştir. Aile içi iletişim, kişisel gelişim, medyanın etkisi, iş hayatında başarı konularında seminerler, paneller, konferanslar ve eğitimler vermeye devam etmektedir. Yazar halen sosyal medya hesaplarında gündeme dair yorumlarını aktif bir şekilde devam ettirmektedir, Tv yorumculuğu, kişisel gelişim profesyonelliği, kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleri vermektedir.

SEVDA TÜRKÜSEV İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

Seva Türküsev "sevdaturkusevofficial" kullanıcı adıyla İnstagram'da yer almaktadırç

2. SAYFA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2. sayfa programı Tv8 ekranlarında hafta içi her gün saat 8.30'da ekranlara geliyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...